2777
2789

شما همون کاربر بهارنارنج ۸۸ هستین، درسته؟

امروز دیدم با اون کاربریتون تاپیک زدین و یه نفر گفت به همه ف ال تکراری میدی و مثل هم به همه میگی، اما اونجا با این اکانتت اومدی مثلا بعنوان کاربر دیگه از خودت تعریف کردی

از بچه هایی هم که براشون ف ا لمیخوای که دو تا برنامه نصب کن با رمز ورودی که بهشون میدی

@بهارنارنج88‍ 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17142304/%D9%86%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D9%86-%D8%A8%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D9%85%D9%87-%DA%86%DB%8C%D8%B2%D9%88-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%D8%A8%DA%AF%D9%85

کامنتها قشنگ معلومه که از خودت میای تعریف میکنی، عزیزم نکن، الکی مردم رو سر کار نذار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا زشتهشاید یه نفر با ف ال الکی که این خانم میگیره امیدشو از دست بده

خیلی موافقم باهاتون همه ی ما تو زندگیمون مشکلاتی داریم که ممکنه هر حرف کوچیکی رومون تاثیر بزاره 

شما همون کاربر بهارنارنج ۸۸ هستین، درسته؟امروز دیدم با اون کاربریتون تاپیک زدین و یه نفر گفت به همه ...

حالت خوبه؟چی میگی واسه خودت؟ من کارمه دارم انجام میدم مگه اینجا پول از تو یا کسی خواستم داری مزخرف میگی؟دارم رایگان انجام میدم آموزششو دیدم دلم میخواد اینجا چندتا دلو شاد کنم چون نیت کردم دلی انجام بدم الان شما و بقیه از چی میسوزید؟مگه فا ل گرفتم چیزی ازت خواستم؟یا ناامیدت کردم زندگیت خراب شده؟ مگه مریضم واسه همه یه جور بگم؟ شپاها مریضید نمیدونید الکی حرف میزنید و درخواست دادید اون کاربری منو معلق کردید. خدا ازتون نگذره .من هر کس دلمو بشکنه خدا دلشو میشکنه چون هیچ دروغ و بدذاتی و سواستفاده ای تو کارم نیست خداهم همیشه هوامو داره. برو فکر و مغزتو شستشو بده پاک کن من نمیبخشمت بخاطر این کاری که با کاربریم کردی

واقعا زشتهشاید یه نفر با ف ال الکی که این خانم میگیره امیدشو از دست بده

نترس من اگه بدونم یکی بد براش بیفته هیچوقت بهش نمیگم.شماهم الکی هر چیزی رو باور نکن درست نیست انقدر ساده بودن