2777
2789
عنوان

1 پیمونه برنج حتی تو خونم هست

126 بازدید | 9 پست

سلام خانوما لطفا راهکار بدید شوهرم وضع مالی خوبی داره 

همه چی داره 2 تا شغل پر درآمد داره داعمم کاره اما یچیو تا خودش نخاد بگیره من هرچی بگم فایده نداره ک نداره.... 

الان مثلا 15 روزه گوشت ندارم برنج 1 هفت‌س ندارم هی میگ باشه و نمیگیره اگ نداشت مث امروز اندازه 1 تومن بستن و هله و هوله برام نمی‌گرفت اگ نداشت مث دیشب با وجود اینک شام خوردیم نمیفرفت هم واسه خودمون هم بچه ها برادرش پیتزا بگیره 🥹خسته شدم روم نمیشه هزار بار بش بگم ب نظرتون چکار کنم 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو ده تومن بزن حسابم شنبه برم خرید برای خونه یخچال خالیه خودت برو بخر

مشکل اینه میگ زن نباید بره خرید زشته 🙁

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

پدر یا برادر بزرگتری که حرفشو گوش بده نداره بگی ی جوری بگن نیاد ب جونت بیفته اگه نبود هر چیزی رو یبا ...

آخه بخدا چیزای لازم رو نه ها اما چیزی ک لازم نیست انقد میگیره خراب میشه میریزم دور نمیدونم چ مرگشه برادر ندارم پدرمم اهل دخالت نیست 

مشکل اینه میگ زن نباید بره خرید زشته 🙁

وا مگه از عهد قاجار اومده😑😑😑😑 

یه لیست خرید بنویس 

امشب باهاش حرف بزن

درباره مدیریت زندگی

بهش بگو بخر یا پول بده خودم بخرم

احتمالا اول زندگیتونه که خرید بلد نیست

بگو ماهی یکبار خرید کلی داریم هر هفته هم میوه و سبزی  

برای خریدهای شخصی خودت هم شماره کارتت رو سیو کنه هرماه پول بده

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ن پدر اونو میگم پای خانواده خودتو نکش وسط فعلا

پدرش از خودش بدتره 🙁