2777
2789
عنوان

وام ودیعه مسکن

161 بازدید | 21 پست

تو سامانه ودیعه مسکن اختلال بوجود اومده ایا 

من ثبت نام کردم برای چندمین بار چونکهذمهلت دوهفته ایم تمام شده بود میخولستم بانک انتخاب کنم erorاینکه اجاره نامه کدرهگیری دارتو برو اصلاح کن شما همچین مشکلی نداشتید 

من برای چندمین باره اقدام کردم هنیشه بدون مشکل بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سوال من تا مرحله پیامک تایید صاحب خونه رفتم ولی اون تایید نمی‌کنه تو می‌دونی چقدر زمان داره یا هر ...

ضامن چجور ی جور کردی من خودم کارمندم اصلا ضامن ندارمد

وام ودیعه مسکن مگه نمیگی؟ مرحله قبل از معرفی به بانک باید موجر تایید کنه دو تا شاهد سوری هم تایید کن ...

اجاره نامه دارم مشکلم اینکه سایت امروز خرابه اره اونو میگم 

اجاره نامه دارم مشکلم اینکه سایت امروز خرابه اره اونو میگم

منم دارم ولی یه پیامک حتماً واسه موجر میره اون باید تایید کنه مشکل اینه وام برا خونه عروس مونه اونم به صاحب خونش خجالت می‌کشه بگه 

کدوم اداره ای ؟ سقف وام؟

سقف ضمانت چقدره تو‌اداره من میخوام بگیرم میخوام مبلغ وام کاهش بدهم که بتونم بگیرم از ۲۷۵ بزارمش روی ۲۰۰ ت.من بعد اینکه شما رفتید بانک ازمون چک میخواین برای ضمانت علاوه بر کسر حقوق 

سقف ضمانت چقدره تو‌اداره من میخوام بگیرم میخوام مبلغ وام کاهش بدهم که بتونم بگیرم از ۲۷۵ بزارمش روی ...

تا ۳۰۰ بنظرم اوکیه من هنوز وام نگرفتم واسه یه وام دیگه سوال کردم نه چک نمی‌خواست 

تا ۳۰۰ بنظرم اوکیه من هنوز وام نگرفتم واسه یه وام دیگه سوال کردم نه چک نمی‌خواست

میدونی مشکل چیه یانک میگع باید ضامنی بیاری حداقل ۳۲ تومن بگیره که قسهای تو رو پوشش بده