2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم متنفرم 😓

282 بازدید | 13 پست

از شخصیتش بگم جوونیاش زنی بوده به شدت کثیییف در حدی که فامیلا میگن تو خونه اش پر جک وجونور بوده..

آشپزی صففررر در حدی که فقط همه چیزو میریزه تو قابلمه

به هبچ وج هم تو خونه نمیمونه فقط به هر بهانه ای میره تو خیابون..پدر شوهرم می‌خواسته طلاقش بده هنوزم همینجوریه

حالا اینا همه به خودش ربط داره به من هیچ ارتباطی نداره اما کسی که خودش اینجوریه بیاد از شما ایراد بگیره که فقططط به پسرش بفهمونه که من خانه دارم من زرنگم زنت نیست

با پسرهای که دیگه کاری نداره چون اونا مثله شوهرمن خودشیرینه ایه مادرشونو نمیکنن

شوهرم به شدت از مادرش دفاع میکنه میگه مادرم تک نمونه اس خانه داره خونش بریید حالتون بهم میخوره آب بخورید تو لیوانش فقط ظاهر خونه حفظ میشه 

جالبه هرجا میریم همه مستقیم به شوهرم میگن مادرت تمیز نبود حالا همیچین شخصی بیاد از شما ایراد بگیره واسه خودنمایی حرصتون نمیگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم به شدت از مادرش دفاع میکنه میگه مادرم تک نمونه اس خانه داره خونش بریید حالتون بهم میخوره آب بخ ...

حرصم ک میگیزه ولی اینو بدون خیلیاشون همینجورین تازع من اگه بگم چجوریه تو میزی مادرشوهرتو بوس میکنی 

مادرشوهرا خیلیشون خدا پیغمبر نمیشناسن خدا ازشون نگذره

بعد واسه دختر هاشون خیلی خوبن 

یعنی اینا ذاتی بد نیستن فقط با عروس مشکل دارن و یه حسادتی به عروس انگار 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بعد واسه دختر هاشون خیلی خوبن یعنی اینا ذاتی بد نیستن فقط با عروس مشکل دارن و یه حسادتی به عروس انگا ...

دقیقا خواهر

مثلا تا کسی از اقوام اشناها منو ببینه بدی منو میگه اونوقت بدی دامادشو نمیگه کلی الکی و دروغ ازش تعریف میکنه یا مثلا پیش شوهذم زیر اب منو میزنه دخالت میکنه تو همه چی ...یعنی سه سال جهنمو ب چشم دیدم و دوبار تا دادگاه و پاسگاه منو برده حتی ی بارش کتکم زد میگفت ن دستم بهت نخورده خلاصه ک خیلی ادم نامردیه

بعد واسه دختر هاشون خیلی خوبن یعنی اینا ذاتی بد نیستن فقط با عروس مشکل دارن و یه حسادتی به عروس انگا ...

جالبتر اینه حدود پنج شیش نفرو همسرم دوسداشته همون خانوادش رابطشو با اون دخترا بهم زدن ولی همسرم هنوز دفاع میکنه از خانوادش میگه اونا خوبن همه شما دخترا بدید

دقیقا خواهرمثلا تا کسی از اقوام اشناها منو ببینه بدی منو میگه اونوقت بدی دامادشو نمیگه کلی الکی و در ...

عزیزم می‌دونم چقدر سختی کشیدی همه ماها از مادر شوهر یه ضربه ای خوردیم کلا از فامیل شوهر آسیب دیدیم 

مادر شوهر منم دور داماد هاش میگرده 

ولی پشت عروس هاش حرف میزنه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
جالبتر اینه حدود پنج شیش نفرو همسرم دوسداشته همون خانوادش رابطشو با اون دخترا بهم زدن ولی همسرم هنوز ...

اصلا حرفای شوهرت برات مهم نباشه گلم 

سعی کن به خودت برسی 

به فکر پس انداز واسه آینده ات باش 

به فکر اعصاب و روانت همیشه باش چون فردا روزی خدایی نکرده مریض بشیم از این هیولا ها که اینقدر مارو آزار دادن یکیشون نیست یه دکتر مارو ببرن

اصلا حرفای شوهرت برات مهم نباشه گلم سعی کن به خودت برسی به فکر پس انداز واسه آینده ات باش به فکر اعص ...

خواهر اگه بهت بگم چقد مریضی اعصاب گرفتم شاید باورت نشه 

ریزش مو 

تپش قلب

پرش پلک 

سردرد 

حال روحیمم خیلی بد 

نمیدونم چرا خدا منو اینجور انقذ امتحان میکنه 

خسته شدم 

کاش میشد بمیرم