2777
2789
عنوان

بازی روانی بعد طلاق

125 بازدید | 3 پست

چندروزقبل یه عزیزدلی تاپیک زدبااین مضمون که چندروزه پروسه طلاقشون تموم شده اما همسر سابق استوری عاشقانه گذاشته من چون سرکاربودم نشدبهشون همفکری بدم بعدشم مشغله زیاد از ذهنم برد اما امیدوارم این تاپیک رو ببینن : 

چون نمیخام طولانی بشه از قبل تایپ کردم و در پست بعد میزارم که خسته کنننده نشه : 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

چندسال قبل که مجردبودم یه همکاراقاداشتم که جسته و گریخته شنیده بودم داره از خانمش جدا میشه اون اقا ۱۲ سال از من بزرگتربودویه پسر ۱۰ ساله داشت که حضانت به مادرواکذارشده بود ؛ من یمدت میدیدم این اقا خیلی دورمن میپلکه و روزتولدم که خب همکارا یادشون بودوتو‌اینستا استوری گذاشته بودن،  برای من یه گردنبندسنگین طلا و کیک باتصویرخودم ( عکس پروفایل واتس اپم بود ) سفارش داده بود من حقیقتا برگام ریخته بود چرا این ادم داره این حرکتارو میکنه چون من خودم انقد بی تجربه و توعالم بیخبری بودم که وقتی این طرف هنوز مهرطلاقش خوش نشده روچه حسابی اومده سمت من که قطعا خودش دیده من به اقایون مجرد همسن خودم پا نمیدادم و انقد شزایط فردی خوبی داشتم که نرم بامردی که جداشده و بچه داره و چهره بینهایت زمخت و عجیبی داره همراه بشم خلاصه بعد‌‌چندوقت به خقیقت موضوع رسیدم

اقای نسبتا محترم به یکی ازهمکارامون کفته بوده دعاکن من بتونم مخ نگارو بزنم میخام ازین طریق  دل زن سابق و مادرزنمو بسوزونم و بهشون حالی کنم اگه اراده کنم دختری جوونتر و‌ خوشگلتر و تخصیلکرده تر رو گرفتم و زندگی جدیدم چقدر موفقتره .

اونحا من فهمیدم بابا این دیگه عجب پست فطرتیه برای سوزوندن دل مادربچه ش میخاس از من هم سواستفاده کنه ، حالا به اون عزیزاییکه طلاق گرفتین کات کردین میخام بگم اولا اینکه طرف ازززندگیتون حذف شده قطعا سخت هست اما موندنش سختتر بوده دوم اینکه گول این بازیهای روانی رو نخورین ایتوری عاشقانه پروفایل عشقی اینا همه برای جنگ روانی و ازردن شماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه نصف این استوریها فیک و عکسهای نتی هست   

😅😅😅

نشون به اون نشون که این همکارما هنوز معطله و درگیر حماقتهای خودشه بقول خودش مخ دخترداف بزنه و دل زن قبلی رو بسوزونه 

اما خانم سابقش در سکوت و صبر با یه اقای باشخصیت ازدواج کرده و زندکی ارومی داره ( از همکارا شنیدم امیدوارم همینطور باشه )