2777
2789

ترم اول شروع دوره منو این خانم تو یه کلاس بودیم جفتمون درس خون مشکلیم بود تو گروه میزاشتم جواب بعضیا یا منو گهگداری میداد راهنمایی کنه خیلیم خودشو خوب نشون میداد

گذشت من کلاسم تغییر کرد تا این خانم عقب افتاد دوباره این ترم تو کلاس ماست قبل کلاس تو گروه قدیمی کلاس قبلی که گهگداری حرف میزدیم پرسیدم سارا امروز ماموریت طراحی نداده بود؟ درسته؟ تگشم کردم 

جواب نداد

رفتم سر کلاس دیدم به هم کلاسیام میگ بیاید گروه چند نفره بزنیم شماره هاتونو بدید و دادن گروه زده باهم اونا 

الان باز از دیروز چک کردم حتی جواب سلامم هم نداده کلاس هم اون جلسش تمام شد ولی حداقل سین میزنه جواب سلام بده😐به نظرتون چطور آدمیه ؟

درمورد اون نمیدونم ولی شما خیلی پیگیر چیزای الکی هستی !ذهنتو درگیر نکن.اهمیت نداره یه سلام گفتن یا ن ...

اینطور که من اینو تحویل گرفتم تو پیام باید حداقل شعور میداشت واکنش نشون میداد نه تا وقتی منفعتش ما بودیم جواب بده حالا که با هم کلاسیام گروه زده نده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطور که من اینو تحویل گرفتم تو پیام باید حداقل شعور میداشت واکنش نشون میداد نه تا وقتی منفعتش ما ب ...

واقعا یسری کلا مهم نیست واسشون حالا یا پیام زیاد میاد واسشون یا گروه زیاد دارن فقط رد میکنن .

کارش جالب نبود ولی واقعا ارزش فکر کردن نداره.

شمام دفعه بعد جوابشو نده توی گروه

واقعا یسری کلا مهم نیست واسشون حالا یا پیام زیاد میاد واسشون یا گروه زیاد دارن فقط رد میکنن .کارش جا ...

اصن انتظار نداشتم این رفتارا ببینم 

با آدما جدید یعنی دوستا خودم گروه زده جدیدا باز