2777
2789

من خواهر ندارم.با دخترای خاله و دایی و اینام رابطه خوب دارم یعنی باهاشون مهربونم حتی باهاشون شوخی بد نمیکنم که یوقت ناراحتشون نکنم.میدونستم که دورهمی میگیرن و به من نمیگن.مثلا جلوی من میگفتن پریشب که خونه فلان دخترخاله بودیم این اتفاق افتاد و من تازه میفهمیدم جمع شدن خونه یکی.نوبتی خونه همدیگه میرن باهم میرن استخر میرن پارک کافه و....وهیچوقت به من نگفتن توام بیا.بعد الان خاله م گفت دخترا تو گروه دخترونشون فلان کلیپو درست کردن گذاشتن بعد تازه فهمیدم حتی گروهم دارن و منو عضو نکردن😢.دخترخالم اومد خالم گفت بیا کلیپو نشون زهرا بده وقتی داشتم میدیدم نگاه کردم تعداد اعضای گروه دقیقا همشون بجز من هست.خیلی دلم شکست.چون نه تفاوت سنی زیاد داریم نه باهم بدیم نه دلخوری بینمون پیش اومده ولی هیچوقت منو قاطی نمیکنن بااینکه من خواهر ندارم و خیلی تنهام😥.الانم پیشم نشستن ازبس بغض دارم نمیتونم حرف بزنم اومدم اینجا😭.مامانمم تا شنید ناراحت شد و متوجه ناراحتی منم شد اونم یه گوشه ساکت نشسته😔.کاش لااقل دلیلشو میدونستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب درک

تو بشین عوض کافه گردی قرطی خانما، درس بخون درآمد داشته باش اونوقت میفهمن کی رو از دست دادن! اینا ی چیزی بشه همدیگرو جر میدن خدا دوستت داشته ک قاطی اونا نرفتی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

اصلا به روشون نیار 

فقط فاصله بگیر و دیگه محبت الکی نکن 

و توهم دیگه جزئیات زندگیتو نگو و غریبه باش 

با هرکی مثل خودش 

اگه ناراحتی نشون بدی و خودتو به زور بهشون بچسبونی فقط ضعف نشون دادی 

تو نیازی به اونا نداری عزیزم 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

حسادت عزیزم حسااااااددددت 

اونقدری حسودیشون میشه بهت که چشم ندارن تورو ببینن 

خوب فکر کن ببین حتما از نظر ظاهری یا مالی یا شخصیتی یا اخلاقی هر چیز دیگه چه چیزیت ازشون بالاتره اونوقت میفهمی که بخاطر حسودیه که اینجوری باهات رفتار میکنن 

گناه کردیم نه نعمت هایش را گرفت نه رسوایمان کرد اگر بندگی اش را میکردیم چه می‌کرد 🧡🩵

نیاز خودشون نپرسی نمیفهمی حتما یه دلیلی داره ساکتی و منزوی یا فک میکنن پایه نیستی

حتی اگه ساکت و منزوی هم باشم بازم اونا باید بگن،هروقت یکیشون مشکلی داشت به من پناه میاورد بعد تو خوشیاشون یادشون به من نیست

حس کردم دارم زندگی خودمو از همون اول تا همین سه یا چهارسال پیش میخونم

یه توصیه درسته که الان تنهایی اما خودتو خیلی براشون چس کن اصلا برات مهم نباشن به جاش یه دوستی یا حتی با مامانت وقت بگذرونی و حتما بذاری استوری که ببینن ممکنه الان کاربرای دیگه بگن نه یا فلان اما همه ی اینا رو تجربه کردم 

اصلا به روشون نیار فقط فاصله بگیر و دیگه محبت الکی نکن و توهم دیگه جزئیات زندگیتو نگو و غریبه باش با ...

این درسته ها

گناه کردیم نه نعمت هایش را گرفت نه رسوایمان کرد اگر بندگی اش را میکردیم چه می‌کرد 🧡🩵

حسادت عزیزم حسااااااددددت اونقدری حسودیشون میشه بهت که چشم ندارن تورو ببینن خوب فکر کن ببین حتما از ...

دقیقا درسته مطمئن باش بهت خیلی حسادت میکنن مطمئن باش مخصوصا اینکه خودت میگی حتی باهاشون بد حرف نمیزنی مطمئن باش توی خلوت خودشون مادراشون تو رو میزنن تو سر اونا