2777
2789

من ۱۸ سالمه(بعد تو شهرستان ما اینجوری رسمه که دخترارو خیلی زود شوهر میدن از ۱۴ به بعد)

من پسر داییم یکسالو نیمه هعی میان خواستگاری ولی من نمیخوام من واقعن نمیخوام ازدواج کنم میخوام درسامو بخونم ولی مامان بابام از همون اول که اومدن خواستگاری راضی بودن حتی بابام هعی منو مجبور به ازدواج میکرد همیشه سرم فریاد میزد فحشای بد میداد و حتی چند بار چیزی سمت پرت کرد 

اگه میخوایید بقیشم بگم؟

دوست نداری میتونی ازدواج نکنی این زندگی تو هست و هیجکی حتی پدر و مادرت حق ندارن بهت تحمیل کنن که ازدواح کنی 

با حرف زدم بهشون بگو که زندگی من هست و خودم میخوام براش تصمیم بگیرم اگه قبول نکردن قانون پشتت هست 

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد همه فامیلم راضین خالم عمم خواهرم دختر عمم همشون باهام حرف زدن ولی من اصلن قبول نکردم

نکه این من کلن نمیخوام انقد زود ازدواج کنمم خودم هیچ شغلو مدرکی نداشته باشم بعد بخوام مادر ی بچه دیگه بشم بعدشم پسره اصلن شغل درستو حسابی نداره 

بخاطر همین قضیه مامانم واسه اینکه به داداش اینا جواب نه دادم انقد با من بد برخورد میکنه حرفایی بهم میزنه که حتی نمیتونم به زبون بیارم.

واقعن مامانمو بابام هیچ تفاهمی با هم ندارن همیشه دعوا میکنن بعد میخوان منم مثله خودشون زود ازدواج کنم 

با شدتتتتتت مخالف کنخودتو بیچاره نکنشده با گریه فقط نزاررررررررر

اره دقیقن اگه بخواد منو حتی کتک بزنن بازم به هیچ عنوان قبول نمیکنم حاضرم خودمو بکشم ولی به حرفشون گوش نمیدم ازدواج نمیکنم .

چون خودمم تقریبن توی فقر بزرگ شدم هیچ وخت نمیخوام تا وختی پولو شغل لازمو داشتم ازدواج کنمو بچه دار بشم نمیخوان اون بچم مثله من اینهمه سختی بکشه

اره.چه قانونی؟

قانون کشور و مملکت میتونی شکایت کنی. هرچند که سعی کن با حرف و احترام قانعشون کنی. قبول نکردن میتونی شکایت کنی ازشون قانون میگه هیچکس نه حق داره و نه میتونه کسی رو مجبور به ازدواج کنه در حالی که خود طرف دوست نداره

اره دقیقن اگه بخواد منو حتی کتک بزنن بازم به هیچ عنوان قبول نمیکنم حاضرم خودمو بکشم ولی به حرفشون گو ...

ببین بهت دروغ میگن که بچه دار نمیشی

اگر بشه شوهرت اولین کاری که میکنه حاملت میکنه

تو سن 15 سالگی بچه دار میشی

از تحصیل و پیشرفت باز میمونی

اگر ازدواج خواستی کنی حداقل 25 سالگی

آینده خودتو تباه نکن

حتی شده به قیمت از با پدر و مادرت فاصله بگیری

زندگی توعه

نباید اونا خواسته هاشونو به تو منتقل نکنن

قانون کشور و مملکت میتونی شکایت کنی. هرچند که سعی کن با حرف و احترام قانعشون کنی. قبول نکردن میتونی ...

اصلن نمیتونم شکایت کنم چون مطمئنم بابام منو میکشه 

اگه بخوان‌ واقعن نزارن زندگی کنم خودم قبلش‌خودمو میکشم

اصلن نمیتونم شکایت کنم چون مطمئنم بابام منو میکشه اگه بخوان‌ واقعن نزارن زندگی کنم خودم قبلش‌خودمو م ...

نه نه خودکشی نه... به این فکر کردی اگه خودکشی کنی چه آینده خوبی در انتظارت میتونست باشه و چه خوشبختی هایی که در آینده میتونستی بهش برسی و خودت رو محروم کردی؟! 

تا جایی که میتونی مقاومت کن . یا حتی به خود داییت بگی اگه صمیمی هستی باهاش بدون اینکه مامان بابات بفهمن بگو دایی من واقعا آث نه قصد ازدواج دارم و نه دوست دارم با پسرت ازدواج کنم لطفا اینقدر خواستگاری نیاین و بگو که به خانوادت چیزی در این باره نگه

نه عزیزم نمیتونه شکایت کنهقانون مردسالارهو ازدواج زیر 18 سال کاملا قانونی

یعنی چی که نمیتونه؟ ۱۸ سالش کامل هست و زیر ۱۸ سال نیست که 

آخه چرا باید ی جایی بتونه شکایت کنه از حق خودش دفاع کنه