2777
2789
عنوان

پوست صورت

95 بازدید | 10 پست

برای هر دردی ک فکر کنید درمون هست .الا برای جای جوش فرورفته رفته و منافذ .ای خدا ک بزرگی چرا آخه درمون نداره .هر روشی ک فکر کنید انجام دادم اما متاسفانه نتیجه نداده.سعی میکنم خودما همینجوری دوست داشته باشم.اما واقعا میریم بیرون ماشالا این زنا حوری بهشتی شدن جدیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درمون هست ک سابسیژن نمیدونم هزار کار دیگعولی برا لاغری هم درمان نیست😞

انجام دادم اونم سه بار همه روشهارو انجام دادم اما بی فایده هستش.چرا برا لاغری برو مشاوره تغذیه برنامه میده چنان چاق میشی 

انجام دادم اونم سه بار همه روشهارو انجام دادم اما بی فایده هستش.چرا برا لاغری برو مشاوره تغذیه برنام ...

ح

منم مث تو چنبار‌رفتم چاق نشوم

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

عمق فر رفتگی هات زیادن ؟ نمیدونم چطور واسه بعضیا خوب جواب میده پس شاید اونا روش های تهاجمی ترکیبی می ...

بله زیاده.ببین برا ی مدت کوتا خوبه باد صورت ک می‌خوابه فرو رفتگیا پیدا میشن