2777
2789

دامستوس چند منطوره .... اصلا نمیدونم چین😁

من گاز و طرفشور با اسکاج مایع ظرفشوی میشورم حموم دستشوی رو با پودر لباسشوی

گاز پاک  فرقی با مایع ظرفشوی داره ؟

شما چطوری تمیز میکنید 

واقعا هرهفته جرم گیر به دستشوی میزنید ریه تون اذیت نمیشه؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرهفته نمیزنم بعضی وقتا پودر لباسشویی میریزم دسشویی میشورم ولی هیچی جرمگیر نمیشه جرمگیر برق میندازه

گاز پاک گن چربی های چدن های گازو خیلی خوب تمیز میکنه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

دامستوس یه پاک کننده خیلی قویه

هرهفته ن منم باپودر دیستشویی حموم و برق میندازم

گازم خب همون ظرفشور مایه البته گازپاک کنم هست اونم میتونی بزنی 

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

أنواع أقسام دارمجرمگير بدون بو هست..

فرقی با پودر لباسشوی دارن

چرا حتما دیگران هفته ای یبار جرمگیر میزنن ؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
هرهفته نمیزنم بعضی وقتا پودر لباسشویی میریزم دسشویی میشورم ولی هیچی جرمگیر نمیشه جرمگیر برق میندازهگ ...

گاز پاکنت چیه؟

چه جوری استفاده میکنی 

منم عین خودتم 😁 البته فقط اسپری گاز پاک‌کن و چند منظوره دارم که اونم به خاطر تنبلیه 😁 جرم گیرم اصلاً استفاده ندارم. وایتکس هم فقط تو توالت فرنگی می‌ریزم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

اما من که: اسپری تمیز کننده مبل و فرش، سینک و شیر الات، سرویس بهداشتی، جرم گیر، لکه پاککن، گازپاککن، شیشه پاک کن همه چی باید حتما جدا جدا باشه😶

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

دامستوس یه پاک کننده خیلی قویههرهفته ن منم باپودر دیستشویی حموم و برق میندازمگازم خب همون ظرفشور مای ...

گاز پاک کن بهتر از مایع ظرفشوی یا هردوشون در یه حدن؟

گاز پاک کن بهتر از مایع ظرفشوی یا هردوشون در یه حدن؟

ن بابا اون جورم فکرمیکنی نیست

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

سیف کرمی بخر.  خیلی خوبه.  هم تمیز می کنه هم بوی اذیت کننده نداره بزار عکسش رو هم برات بزارم 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

لباس ساده با تاید ماشینی

لباس مشکی با مشکین تاژ

گاز با دامستوس یا سیف

دسشوییم همینطور با تاید و دامستوس و سیف 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه