2777
2789
عنوان

دیگران چقدر شوینده های متوع استفاده میکنن💅🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 32 پست
منم عین خودتم 😁 البته فقط اسپری گاز پاک‌کن و چند منظوره دارم که اونم به خاطر تنبلیه 😁 جرم گیرم اصل ...

چند منطوره رو واسه چی استفاده میکنی؟

اسپری گاز پاک فرقی با مایع ظرفشوی داره؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
سیف کرمی بخر. خیلی خوبه. هم تمیز می کنه هم بوی اذیت کننده نداره بزار عکسش رو هم برات بزارم

با این چی رو تمیز میکنی ؟

فرق محصوصی با پودر مایع شستن و اینا هست؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه چی دارم ولی همین ریکا اسکاج شما بهتره باور کن

سیف کرمی  سینک و شیرآلات برق می‌اندازه 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

لباس ساده با تاید ماشینیلباس مشکی با مشکین تاژگاز با دامستوس یا سیفدسشوییم همینطور با تاید و دامستوس ...

مارک پودر لباسشویت چیه؟

با این چی رو تمیز میکنی ؟فرق محصوصی با پودر مایع شستن و اینا هست؟

حالا یه بار بخر امتحان کن.  خیلی بهتر از پودر و ریکا سینک و شیرهای اب برق می اندازه 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چند منطوره رو واسه چی استفاده میکنی؟اسپری گاز پاک فرقی با مایع ظرفشوی داره؟

چند منظوره رو برای پاک کردن در و دیوار و کابینت و ...

اسپری گاز پا‌ک‌کن هم نتیجه‌ش فرقی با مایع نداره، فقط چون یه کم راحت‌تره من استفاده می‌کنم.

ولی واقعاً اینا همه‌شون ضررن، چند منظوره و گازپا‌ک‌کن می‌زنم سرفه‌م می‌گیره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
حالا یه بار بخر امتحان کن. خیلی بهتر از پودر و ریکا سینک و شیرهای اب برق می اندازه

یعنی فقط شیرالات رو برق میندازه؟

فرق دیگه ای نداره

فک کنم سرکه سفید و اب رو به شیرالات بزنی برق میفتن

سنگ دستشوی رو جرمگیر میزنن یا بازم سیف میزنن؟

فرقی با پودر لباسشوی دارنچرا حتما دیگران هفته ای یبار جرمگیر میزنن ؟

من كلا به لباسهامم پود نميزنم

مايع لباسىشويي استفاده ميكنم.

پودر قابليت تميز كردني مثل اونا نيست..وگرنه لباسا نابود ميشد.

من گازم شيشه اي هست

مخصوص خودشو ميزنم ..

مثل اين ميمونه شما بگي جاي شامپو پودر برتم به سرم

همشون شوينده هستت🤣

خب فوق داره هرچيزي بحر چيزي ساختع شده

💕

چند منظوره رو برای پاک کردن در و دیوار و کابینت و ...اسپری گاز پا‌ک‌کن هم نتیجه‌ش فرقی با مایع نداره ...

مرسی عزیزم

من كلا به لباسهامم پود نميزنممايع لباسىشويي استفاده ميكنم.پودر قابليت تميز كردني مثل اونا نيست..وگرن ...

مایع لباسشوی بوش خیلی زیاده من اصلا نمیتونم استفاده کنم چندتا خریدم دادم این اون

واسه شمام بوشون خیلی زیاده‌؟

پودر رو به حمام دستشوی میزنم نه به گاز و سینک

یعنی فقط شیرالات رو برق میندازه؟فرق دیگه ای ندارهفک کنم سرکه سفید و اب رو به شیرالات بزنی برق میفتنس ...

حالا یه بار بخر و امتحان کن اگه خوست نیومد دیگه نخر.  

سرکه دردسر داره و انقدر زود تمیز نمی کنه 

من تو همه شوینده های مختلف که خریدم از این بیشتر همه خوشم امد