2777
2789

دختری ک خودش میتونه درسس  بخونه وشاعل باشه  و همه جا اعتبارخودشو  بسازه و بدرخشه   سریع محدودش کنیم و درگیرهای پوچ بسازیم براش 

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکس راه خودشو می‌ره 

من خودم دوست دارم هرچیز زمان خودش اتفاق بیفته حتی ازدواج شغل تحصیل

اینطوری قشنگ تره ادم حواسش ب خودش بیشتره

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

والا مربی ورزش ما 16سالگی ازدواج کرده الان مربی درجه یک شده چقدرم مدال کسب کرده خودش وشوهرش هردو مربی درجه یک هستن باشگاه بزرگ هم خریدن

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
یعنی این که خانواده خودش را بسازه درگیری پوچه ولی این که بره برای مردم کار کنه پیشرفت؟؟

چ مدلدحرفیه ک داری می مگ نوکر مردمه مگ پزشک وکیل ومهندس نوکر مردمن بحث اعتبار وبرند شخصیه  بحث موقعیت هایی هس ک بعا سرراهش میاد

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

والا مربی ورزش ما 16سالگی ازدواج کرده الان مربی درجه یک شده چقدرم مدال کسب کرده خودش وشوهرش هردو مرب ...

من خودمم مربیم شنا .مرببکری زیاد پولی توش نیس  

چ مدلدحرفیه ک داری می مگ نوکر مردمه مگ پزشک وکیل ومهندس نوکر مردمن بحث اعتبار وبرند شخصیه بحث موقعی ...

از کجا میدونی بعدا کی میاد 

دختر پزشک اینجا داریم از نبود کیس مناسب افسرده شده 

ازدواج فراتر از چیزی گه فکر میکنیم به تقدیر مربوطه

از کجا میدونی بعدا کی میاد دختر پزشک اینجا داریم از نبود کیس مناسب افسرده شده ازدواج فراتر از چیزی گ ...

ببین دختر پزشک ی سروگردن از تو معمولی ک هیچ تلاشی برا زندگیت نکردی مطمئن باش بالاتره وهمین الانشم براش ریخته اون جیزی ک زیاده نرو شمبول بدست اگ گفته کیسی نیس ادمای لول بالا درحد خودشه ن مردای چیپ

درست گفتید ولی کاش با ادبیات مناسب تر 😄

از پس اسگلن

ببین دختر پزشک ی سروگردن از تو معمولی ک هیچ تلاشی برا زندگیت نکردی مطمئن باش بالاتره وهمین الانشم بر ...

من بدون تلاشم صد هیچ از تو با تلاشت بالاترم

مال من خدادادیه تو باید جون بکنی که برسی 

اونم میگفت کاش درس نمیخوندم پسرای شغل آزاد فامیل میگرفتنم اونا رفتن دختر از پایین گرفتن و خوشبختش کردن 

منه پزشک موندم بی کیس 

من بدون تلاشم صد هیچ از تو با تلاشت بالاترممال من خدادادیه تو باید جون بکنی که برسی اونم میگفت کاش د ...

مشک ان است ک خود ببوید ن انکه عطار .اینو نگی چیییی بگی .مطمئن باش اینطور گفته دلتو نسوزه