2777
2789

معلم گقته بود برای اجتماعی گروه درسی بزنید ما هم با دوست صمیمی ام و 2 تا هم کلاسی هام گروه شدیم و قرار شد یه ماکت درست کنیم تا نمره بگیریم 

خرید هاش را کردیم رفتیم خونه دوست صمیمی ام تا ماکت را درست کنیم با دوستم دعوام شد خونه اشون و کلا توی خونشون قهر بودیم (منم فقط بخاطر اینکه نگن من کاری نکردم و منم نمره بگیرم می ندم تا درست کنیم) با هم کلاسی هام هی بحث کردیم و 2 ساعت گذشت هیچ کاری نکرده بودیم اونا رفتم و منو اینو آشتی دادن تا با هم درست کنیم بعد منو این دوست صمیمی ام درست کردیم وسطاش چسب کم آوردیم ودیگه درست نکردیم دوستم قرار شد بره کرج تا جمعه بیاد (یادم رفت بگم دوستم می خواست بره کرج چون مادر بزرگش عمل کرده بود) واسه همین ماکت داد به من تا جمعه بیاد درست کنیم من هم منتظر نموندم و اون ماکت نیمه کاره را انداختم دور چون بد شده بود و قطعا معلم نمره نمی داد (اون دو تا هم کلاسیم هم هیچ کاری نکردن همش تو این 2 ساعت بحث کردن) 

الان همه کارو من کردم و خریدارم من کردم چیکار کنم؟ ازشون پول بگیرم؟ الان که نمیشه همه کارو من کردم همه خریدارم من کردم

17 سالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تمام خریدایی که کردی اگر فیش داری عکس بفرست براشون و بگو مجموعشون انقدر شده و فقط میخوام بر تعدادمون هزینشو تقسیم کنیم ببین نفری چقدر در میاد بگو بهشون و اگر دیدی قبول نمیکنن پس توهم به معلمت بگو بچه ها همکاری نکردن خودم تنهایی هم هزینه دادم هم درستش کردم دیگه بزار به عهده معلمت

از تمام خریدایی که کردی اگر فیش داری عکس بفرست براشون و بگو مجموعشون انقدر شده و فقط میخوام بر تعداد ...

فقط پول وسایل ها را بگیرم؟ من 2 ساعت وقت گذاشتم درست کردم واسه درست کردن ماکت چقدر بگیرم؟