2777
2789
عنوان

چطور بامجردبودنم کناربیام🫠🫠🫠

263 بازدید | 26 پست

نزدیک۲۷سالمه

یه خاستگار جدی و درست درمون نداشتم

چله برداشتم   و دعازیادکردم... ز بی فایده بود هرحاجتی داشتم براورده شد جز این.

خیلی ناراحتم بابت این موضوع شاید درکم نکنید ولی براکسی که ازدواجی بود و عاشق بچه و...سخته براش مجردی  اونم وقتی که توزمان مناسب خودش این اتفاق رخ نده .هرچی میگذره ذوقم کمترمیشه بنظرم بهترین زمان مناسبش توهمین سنیه که الان هستم ولی ناامیدم باورم نمیشه ‌که بشه.

و میخوام باهاش کناربیام و بپذیرم این مسئله رو

وانقدرغصه نخورم بابتش و نجنگم باخودم وخدا ...که بشه

راهنماییم میکنید که چطورمیتونم بااین مسئله کناربیام بپذیرم   نشدنه خواسته ای که چندساله میخام ونمیشه روبپذیرم.

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط دعا کن شوهر مهربون و عاقل و پاک قسمتت شه

😓و خودتم باید صبور باشی

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

والا اونایی مجردن میان متاهل بشن اونایی هم متاهلن میخان مجرد واقعا متاهلی سخته من خودم بشخصه دلم برا ...

متاهلی مسئولیت داره

😓

مجردی فقط تنهایی داره

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

فقط دعا کن شوهر مهربون و عاقل و پاک قسمتت شه😓و خودتم باید صبور باشی

ازبس این دعاروکردم ونشدخسته شدم

میخوام رهاکنم و نشدنش روبپذیرم

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

متوجهم چی میگین منم مثل شما آدم ازدواجی و عاشق بچم 

ولی خب نشده تا الآن!

زندگی کلا همینه 

یکی سریع مادر میشه یکی سال ها باید صبر کنه 

یکی سال اول کنکور قبول میشه یکی چند سال باید کنکور بده 

یکی زود ماشین میگیره یکی سال ها باید پس انداز کنه 

و ... 

هر آدمی یه نداشته ای داره که شاید خیلیا راحت به دستش بیارن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
تا وقتی همش تو خونه باشی وضع همینه برو باشگاه برو کلاسای اموزشی بزو‌کافه بالاخره بیرون باش زیاد

بیرون هستم یساله سرکارم.

متوجهم چی میگین منم مثل شما آدم ازدواجی و عاشق بچم ولی خب نشده تا الآن!زندگی کلا همینه یکی سریع مادر ...

شماچندسالتونه

خاستگارنداشتید یاداشتیدولی مناسب نبودن یاخودتون کلا مشکل پسندین