2777
2789
عنوان

من اگ خدا بخواد امسال پزشکی میارم ولی خیلی دلم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 24 پست
اگه بتونی استعداد درخشان بشی تو دانشگاه میشه حقوق هم بخونی البته حقوق پیام نور هم میشه منظورم دوتا ر ...

دقیقا بفکر پیام نورم .هوشمم خوبه ولی میترُم تداخل ایجاد کنه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تو هنوز از این توهماتت دست نکشیدیییی

با اون کاربری ماهدخت۷۵ که دنبال دبیر زیست بودی

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
پشت کنکوری بودی ؟ اگه وکالت دوست داشتی اشتباه کردی رفتی پزشکی باید می‌رفتی سمت علاقت

این خانم تازه میخواد واسه کنکور بخونه

داره از رویاهاش میگه

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
وای تو هنوز از این توهماتت دست نکشیدییییبا اون کاربری ماهدخت۷۵ که دنبال دبیر زیست بودی

الاغ چی میگی

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

الاغ چی میگی

الاغ که اسمته

هر وقت یکی میاد دروغاتو رو میکنه فقط بلدی فحش بدی چون چیزی تو دستت نداری که بخوای اثبات کنی وگرنه مثل ادم میومدی حرف میزدی