بعدا هم حقوق بخونم و وکیل یشم چون بشدت اینکار برام هیجان خاصی داره .البته عاشق رشته خودمم هستم هرگدوم یجوری برام جذابه چون پارتنر و خواهرم شغلشون اینه و برام از پرونده ها میگن یجور خلاقیت تو اینکار موج میزته اصلا برام بحث مالیش مطرح نیس
آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه دیووووونه
پشت کنکوری بودی ؟ اگه وکالت دوست داشتی اشتباه کردی رفتی پزشکی باید میرفتی سمت علاقت
این خانم تازه میخواد واسه کنکور بخونه
داره از رویاهاش میگه
من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه دیووووونه
هر وقت یکی میاد دروغاتو رو میکنه فقط بلدی فحش بدی چون چیزی تو دستت نداری که بخوای اثبات کنی وگرنه مثل ادم میومدی حرف میزدی