2777
2789

یه تایم مشخص ویدیو بزار 

ویدئو با کیفیت با ادیت حرفه ای بزار 

هر روز بزار که بری تو مخ آدما 

ویدیو شورت کمتر از یه دقیقه باشه 

هفته ای یکبارم لانگ بزار 

ویدیوهای جذابیت داشته باشه یه قلاب بزار براش یعنی اول ویدئو چیزی بزار یا حرفی بزن که مخاطب تا آخرش رو ببینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تایم مشخص ویدیو بزار ویدئو با کیفیت با ادیت حرفه ای بزار هر روز بزار که بری تو مخ آدما ویدیو شورت ...

عزیزم چطوری میشه پولو نقد کرد؟

آن سوی تاریکی چیست ؟

عزیزم چطوری میشه پولو نقد کرد؟

اول باید مانیتایز بشی ،بعد هم یه سری شرکت هست که یه درصدی ازت میگیرن پول بهت میدم هم اینکه اگر خارج از کشور آشنای مطمین داری حساب اون رو میتونی بدی به یوتوب

اول باید مانیتایز بشی ،بعد هم یه سری شرکت هست که یه درصدی ازت میگیرن پول بهت میدم هم اینکه اگر خارج ...

ببخشید چطور میشه با اون شرکت ها قرارداد بست؟ سخته؟

آن سوی تاریکی چیست ؟

ببخشید چطور میشه با اون شرکت ها قرارداد بست؟ سخته؟

ویدیو های چنل یوتوب کده یا یوتوبر شو رو ببین از صفر تا صد یوتوبر شدن رو گفته،چنل خانم رقیه حسینی هم خوبه خودش هم یوتوبره کانال تلگرام هم داره که میتونی از خودشم سئوال بپرسی