2777
2789

✔اول که باید سردیجاتو حذف کنی یا اگه خوردی حتما مصلحشو بخور مثل دمنوش دارچین زنجبیل اویشن بِه همراه با نبات یا خرما.

✔دوم از وقتی پاک میشی شروع کن دمنوش بومادران بخور تا زمانیکه دوباره پریود میشی یعنی(۴۰) روز مداوم مصرف کن کم دم کن که تلخ نشه .

اینکارت باعث میشه ماه بعدت اصلا درد مقعد نداشته باشی  چون کسایی که رحمشون سرده باعث درد مقعد میشن با اینکار قول میدم بهت که این دردو هیچ وقت دیگه تجربه نکنی خودمم از ماه قبل که پاک شدم و تا الان که پریودم دارم دمنوشو میخورم و خداوکیلی درد مقعد نداشتم قبلا که این دردو داشتم فقط میوفتادم از درد یه گوشه و گریه زاری البته که خودمم سهل انگاری میکردم هم سردی میخوردم هم اینکه دو هفته قبل دمنوشو میخوردم که کاملا اشتباه میکردم

ولی از وقتی شروع کردم ۴۰ روز دمنوشو میخورم این درد لعنتی ناپدید شد الهی شکرت خدا خیلی ارومم.

✔سوم با جوراب رو سرامیک راه برو چون سردی از طریق پا وارد رحم میشه.

✔چهارم دلتو حتما با شال گرم نگه دار.

✔پنجم خودتو داخل دستشویی با اب گرم بشور و با دستمال و سشوار خشک کن حتی وقتی پریودی اب گرم فراموش نشه.

✔ششم تو دوره پی ام اس حتما کپسول گل مغربی بخور هم خلق و خوت خوب میشه هم نمیخای کسیو به قتل برسونی😉😆

✔هفتم عسل و سیاه دونه نیم کوب واسه گرم شدن رحم عالیه روزی یه قاشق بخور.

✔هشتم روزی ۳ عدد خرما ارده بخور.

✔نهم یکهفته قبل از پریودت دمنوش رازیانه با نبات یا عسل بخور رحمتو گرم و پاکسازی میکنه.

✔دهم کاچی حتما درست کن و درطول پریودت بخور خیلی گرمیه.

خاستم تجربمو و حال خوبمو با خانومای گل به اشتراک بزارم موفق باشین🎀💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی هستی جیگر❤️❤️✨️✨️

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

زیباترینی🎀💕

❤️✨️💓😻🥰

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

خدانکنه گلم.بله بسیار عالیه فقط تو دوره پی ام اس بخور اگه تو پریودیت بخوری خونریزیو زیاد میکنه

مرسی گلم بازم از تجربه هات بزار برام خیلی جالبومفیده

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏