2777
2789
عنوان

خواستگارم متولد شصته اجیم مخالفه

260 بازدید | 29 پست

تاپیک زدم منتشر نشد

دوباره مینویسم 🫠

من ۳۲ سالمه طرف ۴۴ سالشه

قراره فردا بیان

معرف تو مطب با خواهرش اشنا شده گفته دنبال دخترخوب برا داداشم میگردیم

خونه و ماشین و شغل پردرامد داره

البته من شخصیت و اخلاق خیلی برام مهمه از لحاظ مالی متوسط باشه ولی ادم درستی باشه 

اجیم میگه ادم خوب از کوچه خیابون دنبال دخترنمیکرده اگه کیس خوبی بود تاالان نمیموند یا با دختری اشنا میشد .. و سنتی ازدواج نمیکرد 

یا فامیل و اشنا رو هوا میزدنش .. 

شاید مشکلی داره که سمت اشنا نرفته مث اعتیاد و دختربازی و...

من میگم بزار بیان نخواستم هم میگم نه

میگه ادمارو نمیشناسی 

ولی منم شک دارم اخه دوروز پیش گفتم باشه بیان و سریع این هفته قرار خواستگاری گذاشتن

مامانم میگه زود قضاوت نکنید

اجی و مامانم هی به جون هم میپرن و بحث میکنن

منم دارم از استرس‌میمیرم🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبجیت چرا جوگیر شده؟ کوچه خیابون چیه؟ فاصله سنیشو دوست ندارم چون زیاده اما اگه خودت اوکی هستی بذار بیاد عقد نکنید نامزد کنید یه مدت رفت و آمد کنید تحقیق کنید متوجه میشید چطوریه دیگه به نظرم اصلا به حرف خواهرت گوش نکن بر طبق تحربه میگم

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️