2777
2789
اصلااااااا خیلی جنتلمن بود ک. ووونی 🤣🤣🤣تازه یه خواستگار وکیل داشتم تو دانشگاه همکلاس بودیم من رفت ...

میگی بعد ازدواجم وکیله دنبال اون کارا و زن بازی ها میوفتاد ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اصلا اصلااااا از ظاهر نمیشه قضاوت کرد از موقعیت اجتماعی هم نمیشه قضاوت کرد

اره شانسیع 

خاستکار خوش هیکل و خوشگل و موقعیتش نسبتن خوب داشتم رد کردم ،زباد حس خوب بهم نداد با خودم میگم اشتباه کرده حتمن حسم

الان هرروز غصه شو میخورم 

میگی بعد ازدواجم وکیله دنبال اون کارا و زن بازی ها میوفتاد ؟

تازی کلی فانتزی تو سرش بود خاک برسر میگفت مثلا موکل بیاد دفترم ترتیبشو بدم تو زنگ بزنی بگی چقدر طول کشید بیا خونه دیکه طرف هم بشنوه که زنم میدونه! اصلا روانی بود بدبخت 

وقتی حس خوب نداشتی باید به حست اعتماد کنی اصلا غصه نخور اشتباه نکردی

نمی دونم اون خیلی خوشتیپ بود 

الان عقدم اون از شوهرم خیلی سر تر بود از هر لحاظ 

همش با خودم میگم لگد به بختم زدم 

خوشتیپی مال نیست خواهر بچسپ به شوهرت اینا فکر شیطانه میندازه سرت

خوشتیپی مال نیست یعنی چی؟

از لحاظ مالی و قد واقعن بهتر از شوهرم بود 

شما ازدواجت سنتی بوده یا عاشقونه 

خوشتیپی مال نیست یعنی چی؟از لحاظ مالی و قد واقعن بهتر از شوهرم بود شما ازدواجت سنتی بوده یا عاشقونه

من با دوست پسرم ازدواج کردم اصلا سنتی نمیتونستم ارتباط بگیرم ، اون بهتر از شوهرت بود ولی احساس خوبی نداشتی بهش ولی به شوهرت حس خوب داشتی ، اگه همین حس خوب هم نبود که نمیشد این مردا رو تحمل کرد

من با دوست پسرم ازدواج کردم اصلا سنتی نمیتونستم ارتباط بگیرم ، اون بهتر از شوهرت بود ولی احساس خوبی ...

من خنثی بودم تو خاستکاری فقط گفتم آدم خوبیه همین

شوهرمن ظاهرش خیلی خوب تحصیل کرده خانواده خوب ولی رفیق باز بی مسئولیت الانم ک مواد

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

نمی دونم اون خیلی خوشتیپ بود الان عقدم اون از شوهرم خیلی سر تر بود از هر لحاظ همش با خودم میگم لگد ب ...

ن فقط ب ظاهرنرو عزیزم درسته گول زننده ولللی اخلاقی خوب نباشه مث من ذره ذره اب میشی

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊