2777
2789
عنوان

من یه جن کشتم

176 بازدید | 10 پست

من سالهاست گاهی اوقات خواب جن میدیدم خوابهام ب این صورت بود ک توی خونه یا یه مکانی بودیم ومدام اجسام جا بجا میشد مدام صداهای ترسناک میومد اتفاقی ترسناک رخ میداد ومدام در حال اظطراب و استرس بودیم و این مدل خوابا رو زیاد میدیدم و خیلی حس بدی داشت این خوابام 

تو خواب‌هامم معمولا جنی رو نمیدیم اما حسش میکردم 

خیلی ساله من این مدل خوابارو میدیم 

دیشب دوباره همین مدل خواب رو دیدم اما ایندفعه توی این خوابم جن رو دیدم و کشتمش انگار یکی تو خواب بهم گفت دیگه راحت شدی واین خوابا رو نمیبینی 

ب نظرتون تعبیرش چیه اصلا چرا من این مدل خوابا رو میدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت بود در قابلمه ام قسمت باش نمیدونم اسمش چیه که با دست بلند میکنیم افتاده بود وقت نمیکردم ببرم درستش کنم هی با قاشق از گوشه در قابلمه رو باز میکردم دستمم گاهی میسوخت چندروز پیش بردم برام یکی انداخت حالا دوروزه خواب میبینم میخام غذا بپزم نداره همش ناراحت میشم کسی میدونه تعبیرش چیه؟

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد