2777
2789

من ۲۸ سالمه اون ۳۰سالشه هنوز هدف رابطه مونو تعیین نکردیم ولی میخوام سر فرصت حضوری باهاش حرف بزنم در این مورد،من دلم میخواد نهایت چند ماه دیگه بیاد جلو اونایی که دوست پسرداشتین و باهاش ازدواج کردین لطفا راهنماییم کنید چطوری بهش بگم بیاد خاستگاریم و این که اگه سنم از ۳۰ رد بشه دیگه خاستگار نمیاد؟

چند وقته تو رابطه اید؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و همسرم همون بار اول گفتیم هدف ازدواجه و بعد دوسال هم ازدواج کردیم .من ۳۰بودم اون موقع ایشون ۳۵

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یه ۶ ماهی میشه ولی یه مدت هم کات بودیم یعنی اون ۶ماه پشت سر هم نبود تازه دوماهه آشتی کردیم

خب پس فعلا زوده

یکم بیشتر بگذره

بعد کم کم راجع به جدی شدن صحبت کنید

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

چه اشتباهی!! تو میخای بگی چند ماه دیگه بیاد جلو؟! 

نه عزیز من از دوست پسر شوهر درست حسابی در نمیاد

از من به تو نصیحت

از خدا شوهرتو بخاه نه از چشمات

اونم بذار کنیر خیلی دوستت داشته باشه خودش میاد خاستگاری

از اول باید مشخص میکردین. پسری که ازدواجی باشه خودش سریع اقدام میکنه هرچه زودتر بهش بگو ، اگر چیزی دال بر رابطه جدی بروز نداده از خودش احتمالا بعد از مطرح کردنت کات میشه رابطه پس زودتر بگو

و اینکه از شغل و خانواده درست حسابیداشتنش و اخلاقش مطمعن شو بعد مطرح کن.

منم با دوست پسرم ازدواج کردم . درحالی که دوست پسرم بارها غیر مستقیم میگفت منو بخاطر ازدواج نمیخواد و من معیارهایی که براش مهمه رو ندارم. الان ۶ ساله ازدواج کردیم به قدری دوستم داره که خودشو فراموش کرده فقط فکر خوشبختی منخ

دنیا برای من میچرخه