2777
2789

زنای همسایه اونوریمون شبوروز دم در نشستن برم بیام دقیق نگاه میکنن.دختراشون مانتویی ان کافیه من مانتو بپوشم غیبتاشروع میشه.حالا زن همسایه اینوریمون دم در نمیشینه اما پسرش هیزه نگاهاشونم باحسرت جوریه که بخدااا اونسری پسرش تو خیابون منو نگاه کرد پام پیچ خورد افتادم. دخترشونم اونسری منو دید باطعنه گف تو آزاد خوندی؟یعنی از نظرش آزادیا بیسوادن.اگه میدونستید امتحانای دانشگاه آزاد چقدسختن اینحرفو نمیزدید.

دیشب من کارای این مریضو کامل کردم خودش بااون حالش میگه تو دختر فلانی هستی؟ چیکار داری باشم نباشم دارم کاراتومیکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ،شما پرستارا چرا انگار از دماغ فیل افتادین افاده ای و ادا اطوار دار خواهرم سرطان داشت خدا لعنت کنه کادر درمانی دریغ از یه دلسوزی دلسوزی که سرتون بخوره لااقل جواب بیمار یا همراهشون بدین ارث پدرتون که از بیمار و همراهش طلب ندارید که .یعنی متنفرشدم ازکادر درمان یکم وجدان هم خوب چیزی خواهرم مثل شیر سماور از بینیش خون میومد انقد نیومدن رو سرش تا تمام کرد خدا لعنت کنه اونی که کارشو درست و با وجدان انجام نمیده