2777
2789

دوستان لباسم خیلی شلوغ و چین چینیه

مناسبه به نظرتون ؟

بعد اینجا همه هم رو میشناسن

و خیلی حرف در بیارن

من تو شهر خودمون راحت میپوشم

الان ببینید خیلی توجه جلب نمیکنه.

کاربری دست دو نفر میباشد

عکس بزار 

والا ما هر شهرستانی رفتیم انقدر شیک پوش و خوشتیپ بودن نگم برات

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

عکس بزار والا ما هر شهرستانی رفتیم انقدر شیک پوش و خوشتیپ بودن نگم برات

میدونم عزیزم 

شهر خودمون هم خیلی همه شیک پوشن

ولی اینجا خیلی سنتین 

و از اینان که با دست نشون میدن.

کاربری دست دو نفر میباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خب درسته هر لباسی و هر جا نمیشه پوشید مثلا من خودم شمال ساحلی میپوشم اما شهر خودم نه چون بد میبی ...

اتفاقا لباس منم الان ساحلیه 

یه ساحلی چین چینی😭😂

کاربری دست دو نفر میباشد

زیادم حالب نیست مدلش با احترام من که کلا خوشم نیومد ازش.

من استایلم مورد پسند مردم عامه نیست ☺️

دانشجوی هنرم به قول مامانم هر چرت و پرتی ببینم میپوشم و خرسندم 

فقط الان برام مهمه تو شهر کوچیک برام حرف در نیاد.

کاربری دست دو نفر میباشد

من استایلم مورد پسند مردم عامه نیست ☺️دانشجوی هنرم به قول مامانم هر چرت و پرتی ببینم میپوشم و خرسندم ...

اره خب لباس سلیقه اییه ولی اگه جوریه که احساس می‌کنی با انگشت نشونت میدن و ذل میزنن من بودم نمی‌پوشیدم با وجود اینکه پوشیده هم هست ولی چون ندیدن مردم بد نگاه میکنن.