سلام از نظر منم رشته های هنرستان برای شما که به مسائل و حفظیات زیاد علاقه مند نیستی بهتره
چون بین رشته های نظری یعنی انسانی و ریاضی و تجربی و اگر اشتباه نکنم معارف اسلامی هم جزوشه
مثلا انسانی حفظیات قوی میخواد، ایا با درسهایی مثل مطالعات و فارسی و عربیت به خوبی کنار میای؟ اگر اره از نظرم رشته مناسبیه برات
یا رشته ریاضی ، ریاضیات متوسطه اول کلی گسترده میشه و شما گفتی به مسائل علاقه مند نیستی و این رشته اتفاقا به این علاقه مندیه نیاز داره
رشته تجربی هم حفظیات داره هم مسائل ، با این تفاوت که حفظیاتش مثل درس زیست مفهومی هم هست و نیازه ادم مفهوم مطالب رو درک کنه و بعد پی حفظ میره، البته این در رشته انسانی هم هست. ریاضیات تجربی از انسانی بیشتره و گسترده تر به درسهای فیزیک و شیمی پرداخته.
البته درس شیمی و فیزیک ریاضی هم داره ولی فیزیک رشته ریاضی مقداری بیشتره
در کل اگر به علومت و مخصوصا درس زیستش خیلی علاقه مندی بهت رشته تجربی رو پیشنهاد میکنم
شاید الان واست درباره این درسها یعنی زیست و فیزیک و شیمی و البته زمین سوالی پیش اومده باشه
اینها همه جزو علوم متوسطه اوله و بعد ها اگر وارد رشته ریاضی یا تجربی بشی جدا میشه
برای هنرستان هم ما دو عنوان یعنی فنی حرفه ای یا کارودانش داریم
اگر میخوای رشته ای که میخونی رو علاوه بر گرفتن دیپلم ادامه بدی و به دانشگاه هم براش بری بهت فنی و حرفه ای رو پیشنهاد میکنم
اگر هم میخوای با گرفتن دیپلم و تموم شدن مدرست وارد بازار کار بشی بهت کارودانش رو پیشنهاد میکنم که روی مهارتها عملی تمرکز بیشتری داره
حالا درباره جزئیات رشته هاش من اطلاع زیادی ندارم و البته اینم مهمه که درباره هنرستانهای شهرت تحقیقی داشته باشی و ببینی کدوم رشته هارو هرکدوم ارائه میده
من خودم اگر قرار بود میرفتم هنرستان ، سراغ رشته طراحی دوخت و لباس یا رشته انیمیشن سازی میرفتم
البته رشته من تجربیه و خیلی دوستش دارم
صحبت با چت جی پی تی درباره علایقت و اینکه رشته مناسبت رو پیداکنی هم میتونه برات کاربردی باشه
انتخاب رشته کاری سخت ولی جالبه، انشالله موفق باشی و بهترین انتخاب رو بکنی