2777
2789
اتفاقا زیاده... همه میگن

هر کتاب تست و کمک درسی شده حدود یه میلیون

کلاسها جلسه ای یه میلیون

مشاور سی میلیون

باور کن من تا الان ک دخترم دوازدهمه هفتاد تومن بیشتر دادم هنوزم ادامه دازه

طراحی دوخت یه چرخ قسطی بیار و چند تا ورق طراحی و یه مقدار پارچه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طراحی دوختپولش از کلاسها و کتابای کنکوری و کمک درسی خیلی کمتره

طراحیدوخت من میخونم خیلییی هزینه میخواد چرخ خیاطی سردوز لبتاپ آیپد مانکن ماژیک مداد رنگی آبرنگ گواش مقوا سیسمونی... معلممون ازمون ماژیک ۴۸ رنگ میخواد تبلت برا دیجیتال آرت میخواد انتظار دارن مدادرنگی پلی کروم بخریم

هر کتاب تست و کمک درسی شده حدود یه میلیونکلاسها جلسه ای یه میلیونمشاور سی میلیونباور کن من تا الان ک ...

کنکور نمیخوام بدم منظورم از هزینه اینکه کلا هیچی ندارم 

طراحیدوخت من میخونم خیلییی هزینه میخواد چرخ خیاطی سردوز لبتاپ آیپد مانکن ماژیک مداد رنگی آبرنگ گواش ...

فوری به مهارت میرسه و وارد بازار کار میشه

رشته های نظری برای ورود ب رشته خوب و دانشگاه تاپ خیلی هزینه و زمان میخاد. پول چرخ خیاطی ک عمری براش میمونه از پول مشاور یک سال کمتره

فوری به مهارت میرسه و وارد بازار کار میشهرشته های نظری برای ورود ب رشته خوب و دانشگاه تاپ خیلی هزینه ...

اره قبول دارم خودم از ۱۵ ۱۶ سالگی تو مزونا کار میکنم ولی خب رشته اشم گرونه... چون الان واسه کنکور هم میخونم در جریانم هزینه های کنکور چقدره... 

خب اگه به حفظی و ریاضی علاقه نداری ک نظری هارو کلا کنار بذار 

میمونه هنرستان که خب قطعا هنرستان هزینه داره دیگه شما اونجا کار عملی دارید باید یه هزینه بکنید براش 

رشته کامپیوتر‌ که خودم بودم و رشته حسابداری هم به زبان و ریاضی مربوط میشه که اگه علاقه نداری بیخیال شو اگه علاقه داری هم رشته خوبیه و آیندشون خوبه هم هزینه ای که میکنی نسبت به گرافیک یا عکاسی کمتره

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

سلام از نظر منم رشته های هنرستان برای شما که به مسائل و حفظیات زیاد علاقه مند نیستی بهتره

چون بین رشته های نظری یعنی انسانی و ریاضی و تجربی و اگر اشتباه نکنم معارف اسلامی هم جزوشه

مثلا انسانی حفظیات قوی میخواد، ایا با درسهایی مثل مطالعات و فارسی و عربیت به خوبی کنار میای؟ اگر اره از نظرم رشته مناسبیه برات

یا رشته ریاضی ، ریاضیات متوسطه اول کلی گسترده میشه و شما گفتی به مسائل علاقه مند نیستی و این رشته اتفاقا به این علاقه مندیه نیاز داره

رشته تجربی هم حفظیات داره هم مسائل ، با این تفاوت که حفظیاتش مثل درس زیست مفهومی هم هست و نیازه ادم مفهوم مطالب رو درک کنه و بعد پی حفظ میره، البته این در رشته انسانی هم هست. ریاضیات تجربی از انسانی بیشتره و گسترده تر به درسهای فیزیک و شیمی پرداخته.

البته درس شیمی و فیزیک ریاضی هم داره ولی فیزیک رشته ریاضی مقداری بیشتره

در کل اگر به علومت و مخصوصا درس زیستش خیلی علاقه مندی بهت رشته تجربی رو پیشنهاد میکنم

شاید الان واست درباره این درسها یعنی زیست و فیزیک و شیمی و البته زمین سوالی پیش اومده باشه

اینها همه جزو علوم متوسطه اوله و بعد ها اگر وارد رشته ریاضی یا تجربی بشی جدا میشه

برای هنرستان هم ما دو عنوان یعنی فنی حرفه ای یا کارودانش داریم

اگر میخوای رشته ای که میخونی رو علاوه بر گرفتن دیپلم ادامه بدی و به دانشگاه هم براش بری بهت فنی و حرفه ای رو پیشنهاد میکنم

اگر هم میخوای با گرفتن دیپلم و تموم شدن مدرست وارد بازار کار بشی بهت کارودانش رو پیشنهاد میکنم که روی مهارتها عملی تمرکز بیشتری داره

حالا درباره جزئیات رشته هاش من اطلاع زیادی ندارم و البته اینم مهمه که درباره هنرستانهای شهرت تحقیقی داشته باشی و ببینی کدوم رشته هارو هرکدوم ارائه میده

من خودم اگر قرار بود میرفتم هنرستان ، سراغ رشته طراحی دوخت و لباس یا رشته انیمیشن سازی میرفتم

البته رشته من تجربیه و خیلی دوستش دارم 

صحبت با چت جی پی تی درباره علایقت و اینکه رشته مناسبت رو پیداکنی هم میتونه برات کاربردی باشه

انتخاب رشته کاری سخت ولی جالبه، انشالله موفق باشی و بهترین انتخاب رو بکنی