2777
2789

همین الان دست نگه دار✋️

جوری جسم و روح و روانت بهم میریزن

جوری مثل یه آشغال و وسیله باهات برخورد میکنن

با یه جسم لش بی جون و شکم پاره رهات میکنن بعد زایمانت چیزایی میبینی ازشون ک باورت نمیشه

جوری دلت برای اون بچه که از جیگرت سوا شده میره هر نوزادی ببینی نتونی صورتش نگاه کنی

حالت از خودت بهم میخوره درد روحی و جسمی و ضربه سنگین همزمان لهت میکنه 

اون پول ناچیزم ک باهاش یه پرایدم نمیشه گرفت میشه سوهان روحت که هیچ ذوقی برات نمونده هر کاریش هم کنی به چشمت نمیاد .نکن مثل سگ برو کار کن ولی اینکارو با خودت نکن تو وسیله آدما نیستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم به نظر منم آسیبش بیشتر از پولی هست که میدن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

حالا شما ادم پر مهر و محبت هستی 

یه اشنایی داریم این کار انجام می ده.  خودش آن‌چنان محبت خاصی به سه تا بچه خودش نداره چه برسه بچه مردم 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

خیلی وحشتناکه اصلا چجور بچه رو جدا میکنن از خودشون

دیگه بچه ژنتیکی از اون خانواده هست.  برای رشد تخمک درون رحم اون خانوم می زارند

تاحالاچندبارانجام داده من فکر تخمک داذنم

نه اصلا تخمک نده.  چون همیشه تو ذهنت هست که ممکنه چند تا بچت ژنی از تو در دنیا باشه یا نباشه؟   و همین طور برای بچه ات هم همین سوال باقی خواهد ماند که مادر ژنی من کیه؟ 

والا من که دیدم طرف چنان پولی از پدر مادر بچه کند و اخر هم ناله نفرین که چرا بهم طلا و ماشین نمیدین و نخریدین

برام به نسبت رخم اجاره ای های هم زمانش، دوبرابر هم گرفت

علاقه ای هم به بچه و دیدتش نداشت چون حتی یکبار هم نگفته بود بچه را بیارین ببینم

اتفاقا ماههای اخر به خاطر بی مبالاتیش و عدم رعایت فشارش یهو رفت روی ۲۹ و بچه خیلی اذیت شد و زایمان زودرس شد

خیلی خانواده اصلی بچه نجیب بودن نکشوندنش دادگاه و پول بیمارستانو ازش نگرفتن

شوهرش حاضر نبود تن لش خودشو تکون بده میخواستن از پول رحم اجازه همه گره های زندگیشون را باز کنن