2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچقدر ک خودش میخورهمگه مواد عدایی براش تست نمیکنی؟تقریبا تمام مواد عدایی باید دیکه تا الان تست میکر ...

تست کردم به هیچی آلرژی نداره ولی نمیتونم هر دقیقه تو دستم ظرف غذا باشه ببینم این میخوره یا نه میخوام یه جورایی تنظیم کنم شیرشو کم کنه الان هر روز یه قوطی شیر میخوره 

تست کردم به هیچی آلرژی نداره ولی نمیتونم هر دقیقه تو دستم ظرف غذا باشه ببینم این میخوره یا نه میخوام ...

روزیر ۳ بار شیر بده ۳ بار عدا

صبحانه نهار شام

لازمم نیست دستت باشه

درست کن بزار جلوش خودش بخوره

غداهای انگشتی درست کن.

مرع چرخ کن بهش پیاز بزن مثل کوبیده درست کن تو ماهی تابه بزار بخوره

سیب‌زمینی هویج بپز له کن تخم مرع بزن کوکو درست کن بزار جلوش.

سلام مامان  🌷

توپلی و رشد خوب نوزاد نه‌ماهه فقط با زیاد غذا دادن به‌دست نمیاد، بلکه باید تغذیه‌اش علمی و متعادل باشه. اگر فقط شیر خودت رو می‌خوره، حتماً از حالا باید وعده‌های کمکی منظم براش شروع بشه چون در این سن، شیر به‌تنهایی نیازهای بدنش رو تأمین نمی‌کنه.

✅ برای کمک به وزن‌گیری سالم:

• هر روز فرنی با آرد برنج و شیر خودت یا فرمول بده.
  • سوپ غلیظ با مرغ یا گوشت قرمز نرم‌شده (بدون ادویه تند) خیلی مفیده.
  • زرده تخم‌مرغ پخته و نرم‌شده رو از روزهای اول هفته‌ای چند بار بده.
  • پوره سیب‌زمینی، عدس، هویج، کدو و موز جزو غذاهای انرژی‌زاست.
  • کمی روغن زیتون یا کره محلی پاستوریزه (در حد چند قطره) به غذاش اضافه کن.

🚨 توجه: هدف، رشد سالمه نه چاقی! چون چاقی در این سن می‌تونه خطر آینده برای قلب و متابولیسم داشته باشه.
اگر نوزادت رشد یا وزن‌گیری‌اش کم‌تر از محدوده سنیه، پزشک ممکنه بررسی کم‌خونی، مشکلات گوارشی یا جذب رو پیشنهاد بده.

و اگر دوست داری بدونی دقیقاً چه غذاهایی از ۹ تا ۱۲ ماهگی باعث رشد سالم نوزاد می‌شن،
حتماً سر بزن به کانال یوتیوب من 🎥👇
دکتر کودک شما | doctorkoodakshoma

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1