2777
2789

بستگی به سلیقه خودتون داره. من مثلا برای آشپزخونه خرج نکردم ولی هرکی میاد چند دیقه وایمیسه و نگاه میکنه و لذت میبره.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یخچال ساید خیلی نما میده به خونه و آشپزخونه 

ظرفشویی و ماشین لباسشویی هر سه یه رنگ باشه 

کابینتاش شیک و تمیز باشه یا حداقل جزو جدیدا 

همه چی ساده و شیک رنگی رنگی نباشه رنگای خنثی

کابینت های شیک و تروتمیز نصب شده

بنظر زیبایی اول همینه

کابینت ها خوب نصب شده باشه 

توی آشپز خونه انواع نظم دهنده های ظرف

گلدون بزار

و همیشه تمیز نگه دار

خوشبو کننده بزن 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

مستاجرم روی کابیت نمیتونم هزینه کنم..وسایل چی بخرم

روی کابینت خلوت باشه. از این ستهای چوبی که روی کانتر میذارن. شیکه نمیدونم اسمش چیه.....اوپن اگر داری فقط یه دونه دکوری شیک بدار

پارسا پسرمامان😍

از نظر من شیک بودن یعنی تمیز بودن و القای حس آرامش. اینکه چیدمانش با خلاقیت خودت باشه. به نظزم آشپزخونه هر خانمی نشون دهنده حس درونشه. و این خیلی مهمتر از اینه که بخواد کلی خرج کنه و با مد روز پیش بره. ولی خب الان اگه بخواین مد روز رو در نظر بگیرین فک میکنم ست اسمگ زیبا نشون میده. داشتن توازن در انتخاب رنگ. یعنی رنگبندی آشپزخونه تون از یه الگویی الهام بگیره. اینکه لوازم برقی بیرون نباشن. دیده نشن. اینکه ماشین لباسشویی داخل آشپزخونه نباشه و ...

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
خرده ریز چی بگیرم..

گلدون

فنجون های عروسکی  یا گل گلی

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳