2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم من تهرانم ۱۸ سالمه حیف خانوادم نمیزارن تنها جایی برم دوس داشتم بیام پیشت حس غریبی نکنی🥲

چه حرفیه عزیزم 😔اشکالی نداره، حق دارن فدای سرت دعا کن فقط برام قشنگم خیلی حالم بده 

تا میتونی مایعات گرم بخور. یکم پودر فلفل بریز غذات و بخور. اب زیاد بخور. دفع بشه زودتر انشالله ک خوب ...

فعلا که هیچ چیز نمی‌تونم بخورم😭از صبح تا الان گشنمه 

فقط سرم 

یکی از پرسنل برام آورد کیک آبمیوه ولی نمی‌دونم بخورم دعا کنید 

کجای تهران خب ،بگو اگ نزدیک منی بیام پیشت

صلوات فرستادم ممنونم عزیزم ، 😭ویروس واگیرداری هست همین که گفتید لطف کردید فعلا فقط از صبح سرم زدم ولی فایده ای نداره

سرما هم خوردم 😔

چند تا قرص ضدتهوع و شربت و قرص دیگه خوردم خدا کنه خوب شم

صلوات فرستادم ممنونم عزیزم ، 😭ویروس واگیرداری هست همین که گفتید لطف کردید فعلا فقط از صبح سرم زدم و ...

فداتشم لطف کردی ،خدا بهت سلامتی بده گلم ،بازم میخوای بگو کجایی اگ نزدیک باشه میام ،ویروسش هرچی ام هست مهم نیست ،دورازجونت از کرونا ک بدتر نیست ،کمکی ازم برمیاد بگو 

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
فعلا که هیچ چیز نمی‌تونم بخورم😭از صبح تا الان گشنمه فقط سرم یکی از پرسنل برام آورد کیک آبمیوه ولی ن ...

خب بگو کدوم بیمارستانی سوپ بپزم برات ،من سمت پرندم ،نمبدونم بهت نزدیکم یان

فداتشم لطف کردی ،خدا بهت سلامتی بده گلم ،بازم میخوای بگو کجایی اگ نزدیک باشه میام ،ویروسش هرچی ام هس ...

دور از جون عزیزم مرسی خدا کنه 

نه عزیزم قربونت بهتر نشدم دیگه میرم شهر خودمون😔

هفته پیش سرما خوردم چند روز درگیرش 

امروز هم که اینجوری شدم ، از صبح بیمارستان 

الان دکتر بیاد بهش بگم بهتر نشدم 😔یه سرم دیگه بزنن ترخیصمرکنن 

خب بگو کدوم بیمارستانی سوپ بپزم برات ،من سمت پرندم ،نمبدونم بهت نزدیکم یان

عزیزم حالت تهوع دارم از صبح بخاطر همین هیچ چیز نمی‌تونم بخورم من دانشجو هستم آزاد درس می‌خونم نزدیک دانشگاهم

مرسی لطف دارین شما فقط خواهشاً و لطفاً دعا کنید خوب شما😔🙏

دور از جون عزیزم مرسی خدا کنه نه عزیزم قربونت بهتر نشدم دیگه میرم شهر خودمون😔هفته پیش سرما خوردم چن ...

بگو یکی بیاد پیشت ،بخوای تنها بری حالت بدترمیشه تو راه ،شاید بقیه رو هم درگیر کنی ،یکی بیاد پیشت بهتره لااقل بااون برگرد