2777
2789
عنوان

یه سوال از خانوما دارم 😍❤️

81 بازدید | 8 پست

من امروز یه لک بینی خون دیدم

البته قرمز هم نه یه حالت تیره بود

بعد نوار گذاشتم اما نوارم کلا تمیزه

بخاطر چی میتونه باشه؟

چیکار کنم خون پریودیم بیاد؟

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

اگه مطمئنی باردار نیستی یه مقدار پوست خشک پیاز و بردار بشور تو آب جوش بجوشون عصارش دراومد با نبات بخور تلخه اما زود پریودی رو باز میکنه

❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

اگه مطمئنی باردار نیستی یه مقدار پوست خشک پیاز و بردار بشور تو آب جوش بجوشون عصارش دراومد با نبات بخ ...

مطمئن نیستم

چون هفته پیش حین رابطه شوهرم کاندوم رو در آورد و دخول بذون جلوگیری داشتیم

حالا نمیدونم پیشاب ریخت یا نه

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن نیستمچون هفته پیش حین رابطه شوهرم کاندوم رو در آورد و دخول بذون جلوگیری داشتیمحالا نمیدونم پیش ...

اوه پس حتما تست بده . یا اقلا بی بی چک بزن مطمئن شی 

اگه مطمئنی باردار نیستی یه مقدار پوست خشک پیاز و بردار بشور تو آب جوش بجوشون عصارش دراومد با نبات بخ ...

شما امتحان کردی؟ من تعریف این روش رو شنیدم و تنبلی تخمدان شدید دارم چند ماهه پریود نشدم دو هفته هست که هر روز یه لیوان میخورم هنوز باز نشدم 

من الان که خیلی وقته نه اما اوایل ازدواجم منم تنبلی تخمدان خفیف داشتم پریودام عقب میفتاد چند باری اینو خوردم خوب بود بعد دو سه روز باز میکرد