2777
2789
عنوان

من باردارم آیا

43 بازدید | 10 پست

۳ روز از پریودی میگذره یک هفته هست کمردرد و پهلو درد شدید دارم رفتم دکتر گفت هنوز برای آزمایش دادم زوده بی بی چک زدم منفی بود کسی بوده علایم اولیه بارداریش کمردرد باشه؟

قوی باش🫂 لایک هم نکن جون عمت ، تا ابد فن ازدواج سنتی ام خودمم ازدواجم سنتی بود خواهشاً مدرن رو نرمالایز نکنین اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمردرد که شبیه درد پریود هست رو همه اوایل بارداری دارن منتها اینکه بی بی منفی شده احتمال بارداری کمه ...

ممنون عزیزم 

قوی باش🫂 لایک هم نکن جون عمت ، تا ابد فن ازدواج سنتی ام خودمم ازدواجم سنتی بود خواهشاً مدرن رو نرمالایز نکنین اه

دکترت غلط کرده گفته رودهبی بی چک بزن اگر مثبت بود برو ازمایش

بدون بی بی نرم؟

ارههههههههههه دقیقا عین پریودیه علائمش

وای تهوع هم دارم دیشب بادمجونی که با عشق درست کرده بودم تا چشمم بخش افتاد گلاب به روت🤢🤢