2777
2789

ما اینجاییم چون پدرم فوت شد،مستاجر بودیم مامانم گفت بیاید اینجا مدتی اجاره ندید بلکه جمع کردید و صاحبخونه شدید

حالا به مشکلاتی برخوردم که داره روانیم میکنه

یکیش برنجه ، بحث هرروزمون 

من عاشق برنج شمالم و همیشه با کیفیت ترین برنج و میخریدم یه لذت بزرگ بود برام

مامانم هرروز مغزم و میخوره گرونن یه لول پایین تر بگیر

دادیم ازشهرستان برنج محلی آوردن من از برنج شهرمون بدم میاد دونش ریزه 

وای یک ساله هرماه بحث برنج داریم

من عاشق برنجی ام که خیلی نرم باشه 

گاهی به سلیقه خودم غذا رو نرم میکنم گاهی مثلا دوماه یکبار شوهر و دخترمم خیلی دوست دارن

مامانمم که ۷۷ سالشه قطعا غذای نرم براش بهتره

حالا امروز از دکتر اومده من ساعت ۱۱ نهارم آماده بودفت  گرسنمه نهار بده

براش کشیدم

هی گفت چقدر نرمه

این دیگه شیربرنجه

یکم سفت تر بهتره

گفتم مادر من همیشه که نباید به سلیقه شما بپزم یکبارم برای دل خودم پختم

خیلی عصبی و کلافه ام خیلی چرا من یه خونه از خودم ندارم دیگه اززندگی بدم میاد 

دلم میخواد تموم شه زندگیم

تورو خدا اگر خونه مستقل دارید شکر کنید و خوشحال باشید

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه برا مادرت سوا بپزی جدا بذاری 

یه پلو پز کوچولو بخر براش 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

حق داری نمیشه جدا غذا بزارین

سنش بالاس نمیتونه برای خودش بپزه

حالا یه بارم این مدل بخوره مگه بچه اس که به روم میاره

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

خودتو ناراحت نکن برا برنج

آدما سنشون میره بالا بهانه گیر میشن

ی قابلمه کوچیک برا اون بذار .واقعا سخت نیست

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خب دو مدل بپز..برا مادرت تو ی قابلمه دیگه

مگه بیکارم هزارو یک کار دارم الان جارو مونده تکالیف دخترم مونده اتو یه کوه لباس مونده

مامانت برا خودش بپزهد مگه قبل که شما خونه مستاجری بودین مامانت چیکار می‌کردن

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

تلخ نکن اوقاتتو 

برنج تو قایم کن  برای مامانتم برنج جدا بخر و بپز 

اونا دست خودشون نیس فک میکنن همیشه باید از همه لذت هابگذری تا فقط پول جمع کنی همیشه خودشونو نادیده گرفتن

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵