2777
2789
عنوان

کیا درد طبیعی کشیدن ولی سزارین شدن

152 بازدید | 16 پست

چی شد که سزارین شدین؟

من ۹ ساعت درد کشیدم که ۳ ساعت آخرش واقعاً سخت و نفس‌گیر بود ولی میگفتن دهانه رحم ۳ سانت فقط باز شده منم دیگه نفسم بالا نمیومد از درد و دیگه راضی شدن سزارین کنن.

با اینکه بیمارستان خصوصیم بودم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با زایمان طبیعی موافقمولی این واقعا ظلمه کاش دکترا از قبل معاینه میکردن وقتی شرایط بدن مناسب طبی ...

خب خیلی وقتا مشخص نیست با معاینه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
علتش چیه؟؟؟ورزش نمیکردی؟؟؟

ربطی نداره بدن هر شخص فرق میکنه

مورد میشناسم کل بارداری بخور بخواب بود یعنی کلا خونه مامانش بود  بدون درد ۵سانت دهانه رحمش باز بود

اگر ترسو نبود و جیغ داد نمیکرد سر یک ساعت زایمان کرده بود  اونقدر التماس دگتر کرده بود که سزارین کرده بود

ربطی نداره بدن هر شخص فرق میکنهمورد میشناسم کل بارداری بخور بخواب بود یعنی کلا خونه مامانش بود بدون ...

عجب دکتری که با۵سانت سز کرده

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
خب خیلی وقتا مشخص نیست با معاینه

از،معاینه کوچیک بودن لگن مشخصه

و وقتی طرف چند ساعت درد کشید و باز شدن دهانه رحم پیشرفت نکرده خوب مشخصه نمیشه

میگه فقط ۳سانت باز شده  اینهمه درد کشیده .من وقتی بیمارستان رفتم دو سانت بود دهانه رحم