2777
2789

از صبح تا شب تو خونم. خونمون دلگیره خیلی کوچیکه و هیچ پنجره ای نداره. 16تا پله میخوره تا اتاقا

عین قفس میمونه بخدا. هیچکس درکم نمیکنه خدا بگم چیکار کنه پدرشوهرمو ک این خونه رو با اینکه میدونست دلم نیست اما با زور خرید وقتی عقد بودیم

همش تو خونم به کارا و حرفای دوران عقد خانواده شوهرم فکر میکنم ک چقدر بهم دروغ گفتن چقد حرصم دادن حتی هیچ طلایی برام نخریدن، انقد خواستگار داشتم اما خام حرفای دروغ پدرشوهرم شدیم الان به شوهرم میگم خونه رو عوض کن نمیشه اسم خونه رو بیارم، سریع دعوامون میشه خسته شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن خونه ات پر گلدون کنی یک حالا و هواش بهتر می شه 

هر بار هم می تونی برو بیرون پیاده روی

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

۱۲_۱۱ سال تو چنین خونه ای زندگی کردم انشا الله خیلی زود و ناگهانی شرایط خرید یه خونه بزرگ و شیک دلبا ...

شما که زبونت به خیر هست برای منم دعا می کنی یه کار خوب برام پیدا بشه خدا خیرت بده!🌷

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

۱۲_۱۱ سال تو چنین خونه ای زندگی کردم انشا الله خیلی زود و ناگهانی شرایط خرید یه خونه بزرگ و شیک دلبا ...

ممنون عزیزم انشالله توروخدا دعا کن برام خیلی از زندگی زده شدم همش سر خونه با شوهرم بحث و دعوا دارم تا میگم خونه صداش میره بالا 😔

شما که زبونت به خیر هست برای منم دعا می کنی یه کار خوب برام پیدا بشه خدا خیرت بده!🌷

عزیزم من که قابل نیستم

ولی امیدوارم یه شغل خوب و پر درآمد با موقعیت عالی نصیبتان بشه که توش غرق آرامش و شادی و خیر و برکت باشی