2777
2789
عنوان

دارم از دست مادربزرگم روانیییییی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا بحث هزینه نیست ما وظیفمونه خرج کنیمولی آخه چرا انقد اذیت میکنه

دبگه از اون مامان بزرگ قدیمی هاست دیگه گلم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

ناشکری نکن بعضیا ارزوی داشتن پدربزرگ و مادربزرگ دارن

مثل من مثل من مثل من 😭

مثل منی که همه عیدا میرن خونه پدربزرگ مادربزرگشون و ما بی کسیم 😭شب یلدا همیشه همیشه و ما هیچ ...

قدر بدونین توروخدا 

تو همان ناب ترین جاذبه قلب منی❤️

انشالله زودتر بره 

خدایی رومخ هستن اینجور ادمها

خب کار کردن تو به حال اون چه فرقی میکنه 

بعدم ادم تو خونه خودش دوس داره اصلا کار نکنه مهم مادرته که داره زحمت ایشون میکشه

گارد نگیرین حمله بهم نکنید خواهشا

اسی حق با توهس هزینه هاشم ماشالله کمر شکنه  

حالا بعدم تو ادم بده میشی چون یه تایمی تورو تو خواب دیده 😅

🤴👸.دلشاد هستم...

بخدا بحث هزینه نیست ما خودمونم نداریم ولی عب ندارهبقران مامانم النگوشو فروخته ک روی مامان بزرگم زمین ...

من میفهمم چی میگی ولی اینجا اسم سالمند میاد فقط ترحم میکنند و حرفای مسخره میزنند که روزی میرن ،دور از جون همه الان جوونا دارن زودتر سالمندا میرن

ادم پخته و سن دار باید بدونه و بفهمه نباید اذیت کنه

هزینه های درمان خیلی زیادهخدا رو شکر کن دارید هزینه کنیدتحملت رو ببر بالا دیگه چاره چیه

بخدا ک ما نداریم

من شهریه دانشگامو ندارم بدیم

داریم خرج میکنیم برای مامان بزرگمون 

7 تا 8 تا بچه داره

همشون تو میلیارد زندگی میکنن 

ولی یذره کمک نمیکنن 

🫰🏻𝑵𝒐𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒏 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒊𝒔 𝒆𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒍, 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆𝒔

یه روز خودتم پیر میشی خدایی سریع جواب نده یک دقیقه فکر کن. دوست داری نوه این حرفو بهت بزنه. فقط یک د ...

😂😭نمیرم خونشون زیاد بمونم یا حداقللللل گیررنمیدم

🤣🤣🤣الهی بگردمت مامان منم همینه از ۵ صبح به جنب و جوشه حالا چون خودمم میرم سر کار شدم لین مامان ک ...

😭😂

بخدا ک ما نداریممن شهریه دانشگامو ندارم بدیمداریم خرج میکنیم برای مامان بزرگمون 7 تا 8 تا بچه دارههم ...

خدا بهتون برکت بده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

عین مادربزرگ من 

پس اگه سرکارم برم زر زر میکنه بازم

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم