2777
2789
عنوان

تجربه ی سفر من به کیش برای اونایی که می خوان برن کیش

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 30 پست
بچه بیشترم شد هزیتش اینو می خوام اونو میخوام خوراکی و اینا. ۵ تومن شهربازی رفت 😅

اون که معلومه 😂😂

من دخترم پنج سالشه شما بچتون کنار خودتون بود تو هتل ؟

و اینکه تو هواپیما چالش نداشتید من یبار وقتی نوزاد بود سوار هواپیما شدم نمیدونم الان چه چالشی ایجاد میشه  

دقیقا ما رفتیم و شهربازی میکامیل واقعا گرون هست چیز خاصی نداره.  زود هم خودسر میان عکس میگرن و اونم حساب میکنند الکی الکی دیدی واسه یک ساعت یک میلیون یا بیشتر خرج کردی. پارک بازی دلفین ها ما نرفتیم چون خانم لچبلیط فروش گفته بود ارز ش نداره  رستوران کوکولانژ و هوک عالی هست موسیقی زنده داره  واقعا عالی. هر دو لب ساحل و کلی برنامه و.. اکبر اقبالی که واقعا عالی بود اصلا فکر نمیکردم در ایران چنین شوهایی برگزار بشه. ولی کمی شوخی هاش بالا هیجده هست. همراه با شوهای خیلی حرفه ای. غواصی شاتل پاراسل و کلا تفریحات ساحلی خیلی خوب هستند. پاساژ پردیس قیمتها منایچسب هست میکامال به شدت گرون. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ما رفتیم و شهربازی میکامیل واقعا گرون هست چیز خاصی نداره. زود هم خودسر میان عکس میگرن و اونم ...

ما میکامال ۵ تومن خرج شد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اون که معلومه 😂😂من دخترم پنج سالشه شما بچتون کنار خودتون بود تو هتل ؟و اینکه تو هواپیما چالش نداشت ...

من پسرم ۱۲ سالشه   من چالش نداستم از هواپیما 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

تفریحات کیش شاتل و دلفینا و موتورسواری عالیه

از همه بهتر کنار دریا بشینی و لذت ببری😅

هتل سیمرغ خیلی خوبه سه ستاره اس لاکچری هم نیست ولی اینکه کنار دریاس عالیه قیمت غذاهای خود هتلم خیلی مناسبه