خب هیچیییییی قطعی نیست ولی من میخوام برم طراحی دوخت اگه بتونم
الان انسانی ام
باید دهمو تو فنی از اول بخونمممم؟
اگه نه چه درس هایی رو باید امتحان بدمم؟
هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=
هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشینی سر کلاس هرجا بچه ها هستن الان خودتو میرسونی امتحان هم بگیرن آخر ماه میگیرن چون پودمانه فقط حواست باشه یه پودمان رو خراب کنی نمره کارانامه آخر سالت افت میکنه
نه دیگه امتحان نداریم میشینی سر کلاس هرجا بچه ها هستن الان خودتو میرسونی امتحان هم بگیرن آخر ماه میگ ...
چیزه الان که نمیتونم
میخوام دهم رو کامل بخونم برای یازدهم برم،،،
گفتم که هنوز فقط حرفه شاید اصلا بهم اجازه ندن چون خواهرم هم هست همکلاسمه و عاره دیگه شانس نداریم ما
چیزه الان که نمیتونممیخوام دهم رو کامل بخونم برای یازدهم برم،،،گفتم که هنوز فقط حرفه شاید اصلا بهم ا ...
خوب یازدهم هم بری مدرسه ما اینطوریه غیر انتفاعیه ولی فک کنم دولتی هم همین باشه همکلاسیم رشته اش رو از طراحی دوخت به رشته ما معماری تغییر داده الان به طور خلاصه داره کارای پارسال مارو میزنع *یعنی چیزای ابتدایی رشته مون رو* که از دی مثه ما پروژه تحویل بده
خوب یازدهم هم بری مدرسه ما اینطوریه غیر انتفاعیه ولی فک کنم دولتی هم همین باشه همکلاسیم رشته اش رو ا ...
چه جالبببب
ولی وایییییییی
بعد یه سوال دیگه *ببخشید انقد مزاحم میشمممممم
چیزایی که دهم یاد میدن رو باید بخونیم از الان؟
نه کارات عملیه خوندنی فقط عمومیاست که خیلی سبکن مثلا عربی فقط ۴۰ صفحه ست زبان ۲ تا درس بیشتر نیست
عربی چهل صفحه فقطططططط
وایییییییی
اگه با علاقه باشه راحت ترین کار دنیا رو دارن وای
درباره کارای طراحی دوخت نمیدونم ولی ما معماری ها داریم پاره میشیم زیر فشار تخصصی ها🤣
وای
چی داریننننن؟