2777
2789

هفته قبل رفتم سن جنین شش هفته و یک روز ضربان قلب ۱۰۲

دیشب با درد و خونریزی رفتم سن جنین شش هفت و دوروز ضربان قلب جنین ۱۲۰

الان باید هفت هفته و سه روز میبودم

دکتر میگه دو هفته دیگه سونوتو تکرار کن ببینیم رشد کرده جنین یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک روز نیست من یک هفته قبل رفتم گفت شش هفته و یک روزیدیشب رفتم گفت شش هفته و دوروز

ببخشید بد خوندم فکر کردم میگی ۷ هفته و ۲ روز

بازم ممکن نیست مگه میشه اصلا.

ببین اگه رشدش ضعیف باشه مطمئن باش قلبش ضربان نداشت.

یه جای دیگه برو سونو دقیقتر

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ببخشید بد خوندم فکر کردم میگی ۷ هفته و ۲ روزبازم ممکن نیست مگه میشه اصلا.ببین اگه رشدش ضعیف باشه مطم ...

ضربان قلبش بالاتر رفته بود

خیلی نگرانم الانم خونریزی دارم دکتر بهم شیاف داده😔

ضربان قلبش بالاتر رفته بودخیلی نگرانم الانم خونریزی دارم دکتر بهم شیاف داده😔

نگفت هماتوم داری یا نه؟

اره ضربانش خوب بود...

استرسو از خودت دور کن استراحت مطلق باش تا این تمون بشه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

نگفت هماتوم داری یا نه؟اره ضربانش خوب بود...استرسو از خودت دور کن استراحت مطلق باش تا این تمون بشه

نه همه چیز نرمال بود

فقط سن جنین منو به استرس انداخته 

صدای قلبشم برام گذاشت

نه همه چیز نرمال بودفقط سن جنین منو به استرس انداخته صدای قلبشم برام گذاشت

من فکر میکنم سونو قبلیت اشتباه شده این درست بوده

من فکر میکنم سونو قبلیت اشتباه شده این درست بوده

سونو رو یکجا رفتم انجام دادم ولی الان شیفت یه آقایی بود که سونو میکرد دفعه قبل یه خانومی بود بهش گفتم میگه شاید اشتباه شده نمیدونم من اندازه گرفتم این بود

طبق پریودیم باید الان هفت هفته و چهار روز میبودم😔

سونو رو یکجا رفتم انجام دادم ولی الان شیفت یه آقایی بود که سونو میکرد دفعه قبل یه خانومی بود بهش گفت ...

اصلا کاری به پریود نداشته باش فقط سن سونو رو ملاک بدون.

من که به نظرم سونو اولی اشتباه شده

خدا کنه بمونه برام سالم باشه از دیروز اینقدر گریه کردم

استرس سمه خانم خانما هرمون بدی ترشح میکنه.

بجاش قران بخون براش استراحت داشته باش...

فعلا هم نمیخواد بری سونو صبر کن یه مدت