2777
2789
عنوان

میخوام رشته عوض کنم چی بردارم

58 بازدید | 7 پست

میگم که من حفظیاتم خوب نیستش... یعنی ی 60 سوال رو تقریبا دو یا چهار روز طول میکشه حفظ کنم... ولی پول هم بره هنرستان هم نمیدارم و رشتم ریاضی بود میخوام عوض کنم انسانی چیکار کنم به نظرتون ؟ دسترسی به مشاور تحصیلی ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حفظیاتت خوب نیست میخوای بری انسانی؟؟؟؟؟؟

آره چاره ای ندارم.... با توجه به چیزایی که گفتم حفظیاتم بده؟ یعنی 60 سوال دو سه خط رو احتمالا 2 روز اینا طول میکشه حفظ کنم

انسانی باید مطالبو بخونی و درکش کنی چون مفهومیه 

کتابا ام زیاده ولی نسبت به ریاضی تجربی خیلی بهتره فیزیک و شیمی نداره ریاضیش آسونه 

ولی اگر یه رشته میرفتی تو هنرستان که هزینه کمتری داشته باشه خیلی بهتر بود 

آره چاره ای ندارم.... با توجه به چیزایی که گفتم حفظیاتم بده؟ یعنی 60 سوال دو سه خط رو احتمالا 2 روز ...

بله عزیزم معلم یهو میگه فردا امتحان تاریخ اونم ۳ درس خب این رو شما بخوای تو یه روز بخونی از پسش بر نمیای

بله عزیزم معلم یهو میگه فردا امتحان تاریخ اونم ۳ درس خب این رو شما بخوای تو یه روز بخونی از پسش بر ن ...

خب ی بحث دیگه هم هست اینکه کمبود ویتامین هم دارم... و نمیدونم چقدر تاثیر داره رو حفظیات ولی اگه صبح هم یعد بیداری بخونم درس همینه... بد  مانی که امتحان داشتم تقریبا 9 درس بود و هر درس نزدیک 20 تا 2 روز یا 3 روز زمان برد... زیاد هم تکرار میکردم نزدیک 8 بار اینا باید تکرار میکردم