2777
2789
عنوان

خانم هایی که دوتا بچه مدرسه ای دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم ترسوعه تو امور مالی

اره متوجه شدم حالا من تو سه خواب مستاجرم همه بهمون فشاز اورذن شدن یه ۸۵متری بخرین شوهرم میگه نه من نمیتونم کوچکه خودمم دلم نمیاد وسایلمو بفروشم حالا احتمالن مجبور شم برم اطراف شهر بسازم چون پولمون کمه برای سه خواب البنه من یدونه دارم هر کدوم یه ادایی دارن ادمو حرص میدن

اره متوجه شدم حالا من تو سه خواب مستاجرم همه بهمون فشاز اورذن شدن یه ۸۵متری بخرین شوهرم میگه نه من ن ...

یه بچه داری؟ اگه یه بچه داری که دوخوابه کافیه،نرو اطراف شهر بچت آسیب میبینه

یه بچه داری؟ اگه یه بچه داری که دوخوابه کافیه،نرو اطراف شهر بچت آسیب میبینه

اره یدونس اونجایی که میگم ویلا نشبن تهرانباس جاش خوبه ولی یکم زیادی خلوته دیگه دوستشم گف زن تو نمیتونه اونجا‌‌ همش خلوتو تنهایی گاهی مسخره مبکنیم زمستون خرسو گراز میاد 😅ولی حالا حالاها مستاجرم اون میکه اونحا من میگم اینجاا سه سال پبش تا پای خرید خونه رفتم صابخونم پشیمون شد میدونستم دیگه شوهرم به فکر خرید نمیوفته خوش خیاله مادرم که همش یسره غر میزنه بمن🫤😐

بچه ها ولی دل نمیکنن از تهران همسر من ویلا میسازه ایندفعه یه خانمی خرید کارمند بانکه تو تهران تابستو ...

من دوست ندارم برای مسافرت برم و بیام ،خودت که جاده رو دیدی چهارشنبه ها چه خبره

من دوست دارم واسه زندگی برم

من یکیش که می‌ره کلاس سوم دیگه امسال کمک می‌کنه

وسایل خودش و داداشش رو جمع می‌کنه

جاروبرقی می‌کشه. یا اگه نکشه برام میاره میزنه تو برق و بعدش هم جمع می‌کنه

اسباب بازی هارو جمع می‌کنه می‌زاره توی کمد. گاهی هم ظرف می شوره البته خیلی کم

کیفشو لباسهای مدرسه شو خودش مرتب میکنه