2777
2789

وضعیت  خونه زندگیتون چطور .خونه ما همیشه خدا فهم ریخته است بچه هام میرن مدرسه همش وسایلشون توخونه ولو هرچقد بهشون میگم گوش نمیدن  خونه مونم کوچیک. دیگ نمیکشم از دستشون   .منم از کار خونه متنفرم‌مجبورم روزی چند بار تمییز کنم باز همون  اش و همون کاسه روزی ده بار سینک پرو خالی میشه فقط وقتی خونه تمیز ک کسی خونه  نباش

از همین الان که بچه هات کوچیکن زمان زیییییییاد بذار بهشون یاد بده. هرچند دوران یادگیری خسته کننده و طولانی بشه. چون اینجوری یه عمر راحت میشی. اگه خیلی کوچیک نیستن ظرفا رو چندبار در هفته بده بشورن. تو مرتب و تمیز کردن خونه مشارکتشون بده.

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسایلشونو بگو بذارن اتاقشون همونجا تکالیف انجام بدن

چقد سختش میکنی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

دقیقا دو تا بچه مدرسه ای دارم وضعم همینه . بدن و روحم هم همیشه خسته هست. ربات که نیستیم همیشه خونه تمیز باشه. فقط بشور و بپز و به درسهاشون برس و دنبالشون برو ببر مدرسه و نمیدونم ۸۰ درصد وقتم با بچه هاست.

بچه های من اصلا حرف توگوششون نمیره

چند ساله هستن

اینجور که تو عنوان گفتی خودت هم تنبلی

اونا هم مث خودت شدن

از اول مرتب بار نیومدن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چند ساله هستناینجور که تو عنوان گفتی خودت هم تنبلیاونا هم مث خودت شدناز اول مرتب بار نیومدن

نمیدونم شاید تنبلم شایدم افکار وسواسی دارم صب مامیشم هر روز جاروبرقی میکشم ظرف میشورم نهار میزارم هم زمان دارم خونه تکونی هم میکنمد

خییییلی دلم خونه سه خوابه میخواد اما شوهرم می‌ترسه از جابجایی

مام اتفاقا همین مشکلو داریم میخوایم عوض کنیم ولی از طرفی واقعا حوصله مشتری پیدا کردن برا خونمون روندارم