2777
2789
من انسانی بودم ولی امید دادن، امید دادنه تو تلاش کن، راه هموار نیست ولی تهش زیباست 🥹❤️ به این فکر ک ...

مرسی دست گلت دردنکنه❤️‍🩹🥲

آره درسته ولی الانم خیلی عذابه🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای درس خوندن دنبال انگیزه نباش اینو به عنوان کسی که چند سال پشت بوده میگم  زمانی موفق میشی که جزوه هات خیس اشک برگه هاش چسبیده داری تست میزنی زمانی که به این نقطعه رسیدی قطعا قبولی...باید خیلی زحمت بکشی  

مرسی دست گلت دردنکنه❤️‍🩹🥲آره درسته ولی الانم خیلی عذابه🥲

عذابش می‌ارزه به موفقیت بعدش 

هر وقت خسته شدی به هدفت فکر کن ❤️

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

شروعش سخته ولی مثلا میتونی بری کتابخونه یا پانسیون درس بخونی ،‌ یا دلخوشی های کوچیک برای خودت ایجاد کنی به قول کاربرا لوازم تحریر فانتزی بگیری یا بعد از درس خوندن برای خودت جایزه مشخص کنی(خوراکی یا یه کاری که دوست داری انجام بده) ، فیلم آموزشی و کلاس ر توی برنامه ات بذار چون اساتید کنکور معمولا بین حرفاشون برای تنوع چیزای خنده دار تعریف میکنن که برای بچه ها کلاس خسته کننده نباشه هم اینکه یادگیری ات بهتر میشه ، گزارش دادن برای هرکسی نه صرفا مشاور هم باعث میشه انگیزه بگیری که درس بخونی چون میدونی که یکی کارای روزانه ات رو چک میکنه ، آخر هفته ها هم حتما تفریح داشته باش برو توی طبیعت یا با دوستات قرار بذار ، البته نصف روز و معمولا بعد از آزمون هات ولی همین تایم باعث میشه دچار یکنواختی نشی ، صبحا هم حین صبحانه آهنگ شاد بذار و بعدش هم در حد چند دقیقه برقص یا نرمش کن این باعث میشه سرحال به سمت درس بری ، شب ها هم بعر از تموم شدن برنامه ات میتونی در حد نیم ساعت بری بیرون پیاده روی و سریع برگردی خونه ، خلاصه که ساعت مطالعه مفیدت رو داشته باش اما در کنارش نذار خستگی روحی بهت غلبه کنه 

البته اگه همیشه بی حالی یه آزمایش خون بده که مشکلی نداشته باشی ، معمولا برای دخترا آهن تجویز میکنن 

شروعش سخته ولی مثلا میتونی بری کتابخونه یا پانسیون درس بخونی ،‌ یا دلخوشی های کوچیک برای خودت ایجاد ...

درسته آره واقعا شروعش سخته ولی میدونی مشکل من چیه شروع میکنم به زورم شروع میکنم و وقتی که خوب درس میخونم یه اتفاقی میفته که چند وقت از درس دور میشم و متاسفانه خیلی خیلی آهنگ گوش میدم مثلا میخوام یه دونه گوش بدم یهو به خودم میام چند ساعته دارم آهنگ گوش میدم و خیلی سهل انگارم

من چیکار کنم که روی روال بیفتم میشه از تجربیاتت بگی واقعا ممنون میشمسمت چه چیزایی نرم نحوه آزمون و د ...

ببین کم کم ساعت مطالعتو زیاد کن از حاشیه کلا خودتو دور کن اولش سخته کم کم درست میشی عادت میکنی کلا معمونی و جشن و فلان تعطیل 

آزمون به یکی اکتفا نکن مهم نیست چه نوع آزمونی مهم اینه که تو درس بگیری از ازمونت د حتما تحلیل شدیددددد باید هر دفعه پیشرفت کنی 

عمومی و نهایی از الان شروع کن جدی ک مفهومی هر جا نمیفهمی فیلم تدریس اساتید معروف 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

درسته آره واقعا شروعش سخته ولی میدونی مشکل من چیه شروع میکنم به زورم شروع میکنم و وقتی که خوب درس می ...

خب ببین باید به برنامه ات پایبند باشی یعنی مثلا ۶ پارت ۱ و نیم ساعته نوشتی حداقل ۴ ۵ تاشو انجام بدی ، اجازه نده ساعت مطالعه ات از بیسی کمتر بشه حالا هر اتفاقی میخواد بیوفته ، 

برای بحث آهنگم خب به خودت بگو مثلا راس ساعت فلان دیگه آهنگ و تفریح بسه و باید برم سر درسا ، ترجیحا موقع استراحت سر گوشیت نرو