آباندخت_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 4526 عنوان بچه ها کسیو دیدین به خاطره الکل بگیرن 49 بازدید | 7 پست دوستان لطفا اگه دور وبرتون دیدین حکمشون چقدر زندان بود؟چند وقت بعد آزاد شدن؟دفعه چندم بوده؟ آرزو میکنم اگه توی رابطهای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید. 1404/07/17 | 10:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آباندخت_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 4526 فقط خوردنش یا گرفتن چیزیم؟ نه گرفتن از خونه آرزو میکنم اگه توی رابطهای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید.
آباندخت_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 4526 منظورتون چی هست خورده .خودش درست میکرده .فروش داشته ؟ نه مصرف میکرده داشته تو خونه اش آرزو میکنم اگه توی رابطهای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید.
خرسپشمالو عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 3793 نه مصرف میکرده داشته تو خونه اش اگر ثابت بشه که میفروخته معمولا ۶ ماه تا یک سال حبس و شلاق داره اگر مصرف خودش بوده احتمالا زود ازاد میشه
آباندخت_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 4526 اگر ثابت بشه که میفروخته معمولا ۶ ماه تا یک سال حبس و شلاق داره اگر مصرف خودش بوده احتمالا زود ازاد ... نه نمیفروخته مصرف کننده بوده آرزو میکنم اگه توی رابطهای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید.
خرسپشمالو عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 3793 نه نمیفروخته مصرف کننده بوده فکر نکنم زیاد سخت بگیرن البته بستگی به کسی که پرونده اش دست اون هم داره