2777
2789
کاغذ بهتره دیر تر کثیف میشه قسمتی ک رنگه همش جای رد دست دخترم روشه کاغذ معلوم نیس ب شرطی ک نزاری با ...

عمرا اگه بتونم جلوشو بگیرم از یه جا مواظبشی از جای دیگه خرابش میکنه ولی حداقل جای دست و مداد روی رنگ رو میتونم پاک گنم

کاش بچه هام بزرگ بودن کاغذ دیواری های جدید خیلی خوشکلن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرا اگه بتونم جلوشو بگیرم از یه جا مواظبشی از جای دیگه خرابش میکنه ولی حداقل جای دست و مداد روی رنگ ...

اره خوب بچه کوچیک سخته من دخترم سه سالش بود ک کاغذ کردیم دیگ میفهمید ک نباید با مداد و بقیه چیزا نزنه ب دیوار 

قسمت دسشویی و ی قسمت از اتاق رنگه هی کثیف میشه من پاک میکنم 

اره خوب بچه کوچیک سخته من دخترم سه سالش بود ک کاغذ کردیم دیگ میفهمید ک نباید با مداد و بقیه چیزا نزن ...

خوشبحالت چقدر خوب بچه ای داری بخدا من دختر بزرگم شش سالشه حتی دعواش هم میکنم که رو دیوار نقاشی نکشه بازم کار خودشو میکنه

ممنون از راهنماییت دور و بر من که خیلی ها دارن کاغذ میزنن

الان دیوار سفید ساده ترند هست رنگ روغنی هم بزنی زودی تمیز میشه اما کاغذ اینجور نیست 

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

خوشبحالت چقدر خوب بچه ای داری بخدا من دختر بزرگم شش سالشه حتی دعواش هم میکنم که رو دیوار نقاشی نکشه ...

عزیزممم عیب نداره حتما پر جنب جوشه دختر من کلا آرومه 

البته وقتی رنگ کردی دیگ حتما بهش توضیح بده ک نباید بنویسیم و خونمون خوشگل بمونه 

اتفاقا چون بچه دارم میخوام رنگ کنم چون کاغذ اگه دوبار تمیزش کردم خراب میشه از اون طرف بچه ممکنه با ی ...

قایل ترمیم کردنه عزیزم ازی بابت نگران نباش

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

عزیزممم عیب نداره حتما پر جنب جوشه دختر من کلا آرومه البته وقتی رنگ کردی دیگ حتما بهش توضیح بده ک نب ...

فایده نداره بخدا همین الان رفتم تو اشپزخونه دیدم داره گلهای قالی رو رنگ میکنه