2777
2789
عنوان

اگر بفهمید همسرتون

401 بازدید | 41 پست

دوستان من باردارم 

تازگی فهمیدم همسرم با یکی از دوستاش مواد مصرف می‌کنه

شوهرم اصلا آدم بدی نیست زحمت می‌کشه و هوامو داره

ولی الان گیر افتاده 😭

مادر پدرش خیلی حساسن رو این موضوع 

از طرفی همسرم هیچوقت دروغ نمی‌گفت بهم الان راه می‌ره دروغ میگه منو میپیچونه

ولی من میشناسمش 

چیکار کنم بترسه 

یکاری کنم تا آخر عمر نره سمتش

به مادرش بگم در جریان باشه؟

الکی بهش بگم میخام طلاق بگیرم 😭

هرکاری که بلدی بکن نذار بیشتر تو این منجلاب فرو بره. یه آن به خودت میای میبینی از مردی که میگفتی خوبه و زحمت کشه و هوامو داره، هیچی نمونده

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین حرکت به نظرم نذار بچه دنیا بیاد ...من پدر معتاد داشتم میدونم چه دردیه ...ترکم نمیکنن

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

باهاش صحبت کن بگو مواد خانمان سوزه تمام زحمتا به باد میره نابودش میکنه 

از در محبت وارد بشو، متوجه بشه تو در هر شرایطی پشتش هستی، بهش بگو ترک کنه اون دیگه الان پدر شده،

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

جلوشو بگیر

اعتیاد ادمو به جایی میرسونه زن و بچه و ناموس دیگه ذره ای برات ارزش نداره

فقط دنبال موادی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

اره حتما بگو بهشون . ببین چه حرکتی میکنن برای این مورد . تخته گاز نرو برای طلاق . اول که بچه هم داری الان بعدشم بهت میگن به ما میگفتی درستش میکردیم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
هرکاری که بلدی بکن نذار بیشتر تو این منجلاب فرو بره. یه آن به خودت میای میبینی از مردی که میگفتی خوب ...

از همین میترسم 

خودم پدرم معتاد بود میدونم چه کثافتیه

تورو خدا بگو چیکار کنم 

امروز با مادر شوهرم صحبت کنم ؟

به مادر و پدر اگر بگی میتونن تحت فشار بزارن؟ یا اگر بگی فقط غر زدن هست؟ ببین اگر روش احرم فشار دارن بگو ، ندارن نگو، چون دیگه ابروش ریخته جلوی اونه، کلا دیگه مراعات نمیکنه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

به طور مستقیم باهاش مطرح نکن و به روش نیار ، تنش ایجاد میشه 

بلکه به طور غیر مستقیم بهش بفهمون که متوجه کارای خلاف و دروغاش میشی ، تودار باش سیاست داشته باش 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

اولین حرکت به نظرم نذار بچه دنیا بیاد ...من پدر معتاد داشتم میدونم چه دردیه ...ترکم نمیکنن

عزیزم من شش ماهه پسرم بزرگه 

تازه شروع کرده 

خیر نبینه اونی که اینو اینطوری کرد

از همین میترسم خودم پدرم معتاد بود میدونم چه کثافتیهتورو خدا بگو چیکار کنم امروز با مادر شوهرم صحبت ...

آره بهشون بگو، و تاکید کن اگه بخواد ادامه بده جدا میشم. خیلی ام محکم و جدی حرف بزن.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

عزیزم من شش ماهه پسرم بزرگه تازه شروع کرده خیر نبینه اونی که اینو اینطوری کرد

خودتو گول نزن

اطراف هممون ادم معتاد و هرزه وخلافکار هست

خودش میخواسته که رفته سمتش

بچه نیس کسی بتونه گولش بزنه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
به طور مستقیم باهاش مطرح نکن و به روش نیار ، تنش ایجاد میشه بلکه به طور غیر مستقیم بهش بفهمون که متو ...

عزیزم کار از تو داری گذشته

من چند مدته بهش شک دارم

چند وقت پیش گریه کردم جلوش گفتم تو آدم دروغ گویی نیستی اگر چیزی هست بهم بگو حس میکنم دروغ میگی 

نگفت

البته میدونم خیلی میترسه زیاد

بهش الکی بگم میخام طلاق بگیرم نمی‌خوام بچم پدر معتاد داشته باشه