2777
2789
عنوان

دارم میمیرم😭💔

162 بازدید | 16 پست

ساعت ۶ پریود شدم هیچی خوش نیومد بخورم از دل درد شدید عرق نعنا خوردم ۱ ساعت پیش ۲بار استفراغ کردم الانم لرز دارم دارم میمیرم 💔😭

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمانگاه سرم

نمیتونم از جام بلند شم😭😔

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

نباید ناشتا عرق نعنا میخوردی 

من یه دختر فروردین ماهی ام تکواندو برام عشقه جونم براش حاضرم بدم عاشق مبارزه ام تو بنویس تکواندو من میخونم عشق وای به حال کسی که بخاد ازم بگیرتش تکواندو کارا خواستن شک داری بیام ببافمت  

بیشتر بخاطر ویروسه علائمی که گفتی.

قبلش سالم بود از بعد پریودی اینجوری شدم

یه نبات داغ بخور

هیچی نمیتونم بخور هرچی میخام بکنم دهنم حالم بهم میخوره 

نباید ناشتا عرق نعنا میخوردی

چیکار کنم از دل درد مجبور بودم

قبلش سالم بود از بعد پریودی اینجوری شدم

احتمالا بهم خورده علائم رو نشون دادی. وگرنه حالت  معده درد نداره پریود. با عرق نعناع بهتر نمیشه. 

اگر صرفا بخاطر پریود هست. کیسه آب گرم بزار. حداقل دو لیوان مایعات داغ شیرین مصرف کن. ناحیه شکمت رو ببند. 

اگر درد خیلی شدیده مسکن بخور (استامينوفن دیگه بدردت نمیخوره بعد از درد، ژلوفن،ایبوپروفن‌ و اینها بهت کمک می کنه) 

اگر لرزت بخاطر افت قند و فشار باشه با آب قند درست میشه

طرفدار حق و عقلانیت💙 

ی دمنوش بابونه چای کوهی یا دارچین هرچیز گرمی درست کن بخور تا دردت اروم بشه بعدشم ی چیز شیرین بنداز بالا 

سه شب اول دمنوش شیوید خشک بخور 

سه روز اول شیرینی شکلات چیپس و پفک و گوشت و میوه و بادمجون نخور تا پریودات انقدر دردناک نباشه

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید