2777
2789
عنوان

بخاطر قدم اعتماد بنفسم اومده زیر صفر افسرده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 126 پست
همه همین قدین چقدر کیوت و نازنادم دلش میخواد بگیره بچلونه🥲ریزه کوشولو ناناسبعد ما قدبلنداااااا نه ش ...

دیگه درین حدم که گفتی موافق نیستم،نه با چلوندنی بودن اونا نه با بغلی نبودن خودمون😂😂😂پسر قدبلند و هیکل اینهمه یکیش شوهر خودم خخخخ اما خب تو جامعه ایران ما یه کم تو چشمیم اما قد کوتاه خیلی عادی تر و همه پسندتره

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندی مگه

۱۷۵

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

تو خونه که مهمون میاد یا جایی که میریم نمیتونم بپوشم که اصل اونجاست

صندل پاشنه دار خونگی بگیر جلو مهمون بپوش

156 اونقدرام کوتاه نیست مگه اینکه چاق باشی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
بخدا شما خوشتیپ ترین هر چی بپوشید بهتون میاد من متنفرم از قدم دیوونه شدم اینقدر بهش فکر کردم

اون شلوار هایی که وقتی شما میپوشین میفته رو کتونی😍یا پاها یه کوشولووووو

وای خر ذوق شدم😂خیلی گوگولی هستین بخدا

ما با سایز ۴۴۰ـ۴۱ دیگه انرژی زنانه نداریم😂

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

تلاشت را بکن 

تا ۲۰ سال جا داری هنوز 

شیر بخور،پودر سنجد بخور 

بارفیکس بزن ،یه اپلیکیشن هست نصب کن برای بلند شدن قد هرروز ورزش ها را انجام بده انشالله ۵ سانت دیگه بلند بشی

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

اگه اضافه وزن نداشته باشی خوبه که، سعی کن رو اندامت کار کنی خیلیم گوگولی و نازی به چیزایی که نمیتونی ...

وزنم ۵۸ همه میگن خوبی ن چاق شو ن‌لاغر ولی خیلی دلم میخواد ۱۶۰ شم بنظرت با ورزش نمیتونم ۴ سانت بلند شم

خیلی خوش هیکلی که

تنها خوبیش تو لباس مجلسیه

بخدا تو جامعه اذیت میشم😭همه زیر ۱۷۰

من حس زرافه بودن دارم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
صفحاتت باز بود اره؟

اره دیگه اما خب رشد قدمم زیاد بود من ۱۵ سالگی ۱۶۸ بودم😐

تلاشت را بکن تا ۲۰ سال جا داری هنوز شیر بخور،پودر سنجد بخور بارفیکس بزن ،یه اپلیکیشن هست نصب کن برای ...

یه مدتی ورزش کرده بودم ۱ و نیم سانت بلند شدم ولی صورتم به شدت لاغر شده بود ولش کردم که ای کاش نمی‌کردم الان تو ۳ ماه تلاش کردم صورتم خوب شد برا همین دو دل بودم برا ورزش

خیلی خوشتیپ میشی که 🥰

سایرین میگن اما قدبلندا اکثرا معذبن از قدشون