2777
2789

اکثرا درگیر کارای روزمره و روتین و تکراری هستیم ولی بعضیا متفاوتن مثلا فرامرز پارسی این همه تجربه طبیعت گردی خاص داشته مثلا از خلیج فارس تا خزر پیاده

یا مثلا ادمای دیگه که کارای جالب و تازه کردن کارایی که ادمای دیگه خیلی حوصله نمیکنن یا میگن خب که چی

چی میشه بعضیا خیلی درگیر روزمره میشن بعضیا زیست متفاوت دارن اخه اکثر ما بزرگ شو دانشگاه برو سرکار برو ازدواح کن بچه بیار بمیر شدیم. 

اونا عاقلن

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بنظرم نباید تو زندگی زیاد سخت گرفت.. تا میشه لذت برد.. بده آدم همش کار کنه و ی روتین تکراری داشت ...

خیلی خوشم میاد از ادمایی که کارای اینجوری میکنن واقعا همین چیزای زندگی قشنگه دیگه اینکه ادم یهو دلش رو به دریا بزنه بره طبیعت پیاده روی یه کتاب بخونه خودش رو صبحانه خوب مهمون کنه و کارای دیگه

خیلی خوشم میاد از ادمایی که کارای اینجوری میکنن واقعا همین چیزای زندگی قشنگه دیگه اینکه ادم یهو دلش ...

آره.. بعد میدونی شریک زندگی هم مهمه تو این قضیه.. آدم وقتی میخواد یکیو انتخاب کنه مهمه به اینم دقت کنه که آدم بی حوصله و بی ذوقی نباشه.. بارون نم نم بباره بگه بریم بیرون.. یا صبح هوا گرگ و میش باشه بگه بریم صبحونه درست کنیم جنگل 

کسی لایکم نکنه

آره.. بعد میدونی شریک زندگی هم مهمه تو این قضیه.. آدم وقتی میخواد یکیو انتخاب کنه مهمه به اینم دقت ک ...

اره دقیقا

هربار اینجور ادما رو میبینم اغلب یا پدرومادر خوب و بروزی داشتن یا همسرشون ادم همراهی بوده

واقعا هم ادم کنار همسر بی حوصله و غرغرو و عصبی که پایه هیچی نیست و میزنه توی ذوق فقط سرخورده و گوشه 

گیر میشه