2777
2789
نترس وقتی چیزی ذهنتو درگیر کرده بهتره بپرسی حلش کنیکارش سنگینه اینکه آن شه جواب نده بدتره

منظورم تلگرام انلاین نشده من بله پیام دادم ببینه و انلاین بشه جواب میده ولی گفتم چرا تلگرام دیگه نیستی گفت درگیر کار هستم نگران نشو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تنها چیزی که دوره دوستی با همسرم توجه نمی کردم همین زمان آنلاین و آفلاینش بود... آخه به من ارتباطی نداشت... شاید منتظر یک پیام کاری باشه... به نظرم ذهن خودت رو با این چیزها خراب نکن

چکش نمیکردی؟ پیام اخرم رو جواب میدی؟

من همسرم رو چک نمی کردم

خودشم براش خیلی عجیب بود که چرا اصلا چکش نمی کنم بیرون می رفتیم اصلا گوشیش رو نگاه نمی کردم الانم بعد از سالها بهش اعتماد دارم

پیام آخرت چی بود دوست عزیز؟

من همسرم رو چک نمی کردمخودشم براش خیلی عجیب بود که چرا اصلا چکش نمی کنم بیرون می رفتیم اصلا گوشیش رو ...

دوتا گوشی با دو تا خط داره اون خطی که بله و تلگرام هست انلاین میشه اون خطی که تلگرام پیام دادم دوهفته ست انلاین نشده بهش که گفتم میگه درگیر کار هستم نگران نشو...شما باشی فکرت درگیر نمیشد؟